2777
2789
عنوان

شده كسي خيلي بهتون حسادت كنه

397 بازدید | 25 پست

من خودم يه خاله دارم ١٩ سال از من بزرگ تره خيلي به من حسادت ميكنه هر كاري من بكنم تكرار ميكنه هر لباسي ك ميخرم اونم ميخره شوهر كردم اونم سري ب خاستگارش بله داد عقد كرد حتي من شوهرمو اسمشو مخفف صدا ميكردم مرتضيس مري صدا ميكنم ب اينم حسوديش شد شوهرشو مرد ٥٠خورده اي ساله رو اسمش حسينه حُسي صداش ميكنه 

پسرم عشقم دخترم دنيام 

حسادت زیاده کدوم بگم😂

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای اخه حسیییی؟!😂😂😂

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

جاریام خیلی حسادت دارن بهم

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

خاله من نزدیک 60 سالشه

دختراش که نره غولن با من مقایسه میکنه  

من16 اونا 30 

من یه امتحان میدم اگه نمرم 19 بشه میگه بچه من همسن تو بود همش 20 بود 

یا مثلا من اگه یه اتفاق خوب برام بیفته یا یه چیزی قبول شم از حسودی حتی تبریک هم نمیگه فقط یه چشم غره میره 😐 

رنگ و سبك جهيديشم داره مثل من ميكنه 

هر كي خواست فيلم كامل جهيريمو ببينه بگير آيدي اينستامو بدم ببينيد اصلا اين مدل خونه ب سن اون خيلي بده 

پسرم عشقم دخترم دنيام 

كل فاميل حسادت ميكنن به جز يكي از خاله هام.تو اوج بودم ولي سه ساله زمين خوردم تمومي هم نداره نميدونم از بدخواهيه ديگرانه يا حكمت خدا

خداوند تكليف فردا را از ما نميخواهد،آن وقت تو به فكر فردايي؟