2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی تتو میشه؟البته تتو کمرنگ شده

خب اول تتو رو پاک میکنن بعد روو تتو برات میزنن

💙عضو گروه آبی تاپیک بامدادخمار💙                                      برای تغییر هیچ زمانی دیر نیست💪
اول می ریزه؛ بعد از یکسال طبیعی در میاد تا یکسال مراقبت و روغن مالی داره و سیخ سیخ و زشته  طو ...

والا یه پیج تو اینستا خیلی تبلیغشو شنیدم اسمش فکر کنم رنسانس هست از اونجا.ولی خیلی بد که بعد یکسال. من فکر کردم از اول درست و حسابی دربیاد و رشدش خوب باشه

والا یه پیج تو اینستا خیلی تبلیغشو شنیدم اسمش فکر کنم رنسانس هست از اونجا.ولی خیلی بد که بعد یکسال. ...

خیلی دقت کن

گل تبلیغات اینستا رو نخور

برو اونجا از نزدیک نگاه کن

با اونایی که انجام دادن صحبت کن

اگه انجام دادی به منم بگو

من فعلا باردارم سال دیگه میتونم برم

عزیزم چطوری پاک میکنن؟با لیزر؟شما هم تتو داشتی؟

نه من تتو نداشتم بخای عکس ابرومو میذارم ببینی با رنگ پاک میکنن توو سعادت آباده من 4روز پیش رفتم برای ترمیم راضیم

💙عضو گروه آبی تاپیک بامدادخمار💙                                      برای تغییر هیچ زمانی دیر نیست💪

اگر اینستا داری سرچ کن غزل زرگریان 

1600 میگیره خود غزل فکر کنم اما زیردستاس 600_700