2777
2789
عنوان

عجيب ترين رسم و رسومي كه ديدين يا شنيدين چي بوده؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 40 پست

رسم دستمال اولین بار اینجا شنیدم 

اینکه سر عقب و جلو نشستن ماشین دعوا میشه و میگن بزرگتر باید جلو باشه هم اینجا اولین بار دیدم 

اینجا سرزمین عجایبه کلا😐😂

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسم عجیب ،البته شاید از نظر من عجیب باشه انگشتر پا بود که توی بندر عباس استفاده میکنن

به هدف هام قول رسیدن دادم             (اگه نظرت برخلاف منه لطفا ریپ نزن چون دقیقا نظر منم بر خلاف نظر توعه😊)        انقد که برای دین و مذهب و قوم و نژاد و ...جنگ و بحث میکنیم کاش یکم برای انسانیت و انسان بودن تلاش میکردیم😊             

دختر فامیل ما ازدواج کرد بعد مادرشوهرش پیرزن روستایی بود بعد رسم داشتن عروس سه روز اول باید خونه مادرشوهر بمونه ولباسهای مادرشوهرشو بپوشه وای خدا قیافه عروس با لباسهای گل گلی گشاد مادرشوهرش خیلی دیدنی بود😂😂😂

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

ما رسم نداریم دختر جهیزیه بیاره مگه اینکه وضع خانوادش خوب باشه چندتا وسیله برقی بخره اونم اجباری نیست.تمام خرج عقد و عروسی هم پای داماد و خانوادشه.خونه هم اگه بگیره باید با پول داماد پر بشه که اکثرا میشینن با خانوادشون😒

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

رسم مزخرف خودمون که وقتی کسی به رحمت خدا میره تااا یک هفته هر روز همسایه ها و فامیل بعد صبحانه میان خونه متوفی و نهار میخورن و نزدیک نماز مغرب میرن خونه،همش آدمهای تکراری هم میان هر روز،غریبه ها میان احترامشون جای خود،تازه میگه یه غذا بده ببرم پسرم یا دخترم خونه تنهاس غذا نداره،بگو لامصب خودمون غم داریم ،وقتی مرد خونه فوت میکنه یعنی از نظر مالی هم تحت فشاریم،قشنگ تا چهلم میان ولی بیشتر تا ۷روز میان.

رسم مزخرف خودمون که وقتی کسی به رحمت خدا میره تااا یک هفته هر روز همسایه ها و فامیل بعد صبحانه میان ...

آخ آخ این رسم رو ما هم داریم یعنی پدر صاحب عزا رو در میارن

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!