پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
به داشته ها، موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم. به هرچیزی یا هرکسی که دنیای مرا زیبا و حال مرا خوب میکند. و می خندم، به روی تمامِ روزهای خوبی که در راهند، اتفاقات خوبی که خواهند افتاد و آرزوهایی که برآورده خواهند شد، شاد بودن یعنی همین، که زندگی را سخت نگیرم، که حال من خوب باشد.......
نه ک حالا اونقد دوستش داشته باشم ولی ازش بدمم نمیاد رابطه خوبی باهم داریم خوبیاش بیشتر از بدی ...
مثل مادرشوهزمن
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
زن خوبیه. اما اگه خودشم برام بکشه حسی که به مادرم دارم ۱درصد نمیتونم بهش داشته باشم
خوب اونکه اره. طبیعیه. ولی غول یه شاخ هم نیست برات