2777
2789
عنوان

فلوکسیتین و لاغری

4082 بازدید | 24 پست

سلام و شب بخیر 

دوستان کسی هست با مصرف فلوکستین وزن کم کرده باشه، اگه این اتفاق براتون افتاده لطف کنید راهنمایی کنید 

امضا خدا پای تمام آرزوهات😍😍

من یه مدت میخوردم ، اشتهام کم شده بود ، وزنمم ۳_۴ کیلو کم شده بود

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا این کارو نکن. فلوکستین 6 هفته اول کم اشتهایی میده بعد از اون وزنتو افزایش میده. همون کم اشتهایی هم اونجور چشم گیر نیس که بدون مشکل اعصاب و روان صرفا به خاطر این عارضش استفادش کنی. کلی عارضه داره. سردرد و کابوس شبانه و بی خوابی میده. حتی میتونه وابستگی بده

چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای 

مرغ مینام پراش ریخته بود دکتر بهش فلوکستین داد 😐😑گفت بهش استرس وارد شده

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
میشه توضیح بدهی  اگر خوبه منم استفاده کنم

توضیح منو بخون همچین کاری نکن اصلاااااا. کم کلی مورد مشابه دیدم با مصرف فلوکستین کلی بلا سرشون اومده

چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای 
ممنونم‌ عزیزم🥰

فدات💜

😂 😂 😂 😂 😂 😂 

من نمی‌دونم ی جوجه چه استرسی بهش وارد شده 😐

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
اصلا این کارو نکن. فلوکستین 6 هفته اول کم اشتهایی میده بعد از اون وزنتو افزایش میده. همون کم اشتهایی ...

والا من دوسالا دارم میخورم سی کیلو کم کردم بجز کم اشتهایی هیچ کدوم از این علایمو نداشتم .فقط بدنم ویتامین جذب نمیکرد یک هفته قطعش میکنم مولتی ویتامین میخورم دوباره شروع میکنم

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
اصلا این کارو نکن. فلوکستین 6 هفته اول کم اشتهایی میده بعد از اون وزنتو افزایش میده. همون کم اشتهایی ...

خیلی تحقیق کردم از چند نفری هم که تو این حوزه اطلاعاتی داشتن سوال کردم میگن داروی خوبیه البته برای افرادی مثل من که پرخوري عصبی دارن ولی بازم نمیدونم بخورم یا نه 

شما تجربه ای دارین؟ 

امضا خدا پای تمام آرزوهات😍😍