2777
2789

خانمادخترم چندروزه علایم خفیف سرماخوردگی داشت تب نداره بادماسنج ولی خودم دست میزنم میفهمم مثل همیشه نیست وداغه تب برمیدم بهترمیشه ولی بازخوب نمیشه شریت سزماخوردگی هم دادم،امشب بردمش دکترگفت نیازی ب امپول نیست وتب هم نداره ولی بروفن وشریت سرماخوردگی دادشامشوخوردوخوابیدالان فهمیدم عرق زیادی کرده وانگارعرقش سرده خیلی میترسم چیزیش نشه دخترم،سه سال ونیمه ست،تجربه ای ندارین لطفاکمک کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداش گرفته یکم بینیشم کیپه طفلک،گاهی هم ابریزش بینی داره خیلی میترسم کرونای انگلیسی نگرفته باشه دارم دق میکنم شوهرم تواین مواردمثبت فکرمیکنه ومیگه چیزیش نیست ولی من نصف عمرم رفته خداکمک کنه😢😢

طبق تجربه من عرق سرد يعني پايان تب و بيماري فردا خوب خوبه دخترت

وای خداازدهنت بشنوه ای خدامادربودن چقدرسخته باورکنیددارم بالاسرش ایه الکرسی میخونم شوهرمم خرررپففف

نگران نباش  استامینوفن مرتب و سر وقت بده. ادم بزرگا هم وقتی میخوان خوب بشن این حالت رو دارن..

انشالله همینطورباشه عزیزم چون دست زدم دستم خیس شدوسردبودترسیدم اخه تاحالااینحوری نشده بود

وای خداازدهنت بشنوه ای خدامادربودن چقدرسخته باورکنیددارم بالاسرش ایه الکرسی میخونم شوهرمم خرررپففف

آره بخون منم هميشه ميخونم وقتي مريض ميشن

و هميشه هم عين تو همينجور نگرانم

دس دس ماشالا ماشالا 

چندسالشه ؟اگه ازکرونمیترسی مشکلی نیست بچست خوب میشه فقط جایی که میخابونیش گرم باشه  به هیچ عنوان اتاقش سردنشه حمومش کن وسوپ و مایعات گرم بهش بده بچه هاهمینن خیلی سرمامیخورن

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
آره بخون منم هميشه ميخونم وقتي مريض ميشن و هميشه هم عين تو همينجور نگرانم

اره عزیزم من دیگه افتضاح بایه تبش نمیدونی چقدربهم ریختم البته تاحالاهم اینجورنشده هروقت سرمامیخوردفوقش دوروزطول میکشیدزودخوب میشد

چندسالشه ؟اگه ازکرونمیترسی مشکلی نیست بچست خوب میشه فقط جایی که میخابونیش گرم باشه  به هیچ عنوا ...

ازهمون میترسم عزیزم خدابه خیرکنه والابرااین ترسم بیشترشدچون تقریباپنج شش روزه طول کشیده یعنی یه روزبهترمیشه دوباره داغ میشه ودماعشم کیپه