2777
2789
عنوان

جاری بی ادب😞

412 بازدید | 25 پست

ما مستاجریم و فعلا وصع مالیمون ازونا پایینتره. ولی مطمینم در رویه پاشنه نمیچرخه. و خدابزرگه. 

چندماه قبل مارو دعوت کرد خونشون و موقع اوردن سفره رفتم کمک. برداشت گف باز خداروشکر ما خونه داریم. یه نونی گوشتی توخونمون پیدا میشه. اونایی که من مستاجرن چی میخورن بدبختا. 

حالا میخام ببینم چطوری عکس العمل نشون بدم که بفهمه حرف بدی زده؟ 

شوهرم میگه غذای خوبی بپز و دعوتش کن و بگو درسته ماها مستاجریم وبگو خدا برای ما مستاجرا هم بزرگه. بازم خداروشکر سفره مون پر برکته. 

بخدا اونا خودشونو گشنگی میدن. از مهمون شون بدترین پذیرایی میکنن. نه میوه نه شیرنی. فقط چای و شام. اونم مرغ میزاره. گردن مرغ و... میریزه خورشت درست میکنه. و همش بمن کنایه میزنه. 

پارسال ب اصرار اومد کمک برا اسباب کشیم. 

برداشت وسط اسباب کشی مون گف درسته این خونه از خونع ماقشنگتره. ولی مال خودتون که نیست. 

اینم بگم که منو شوهرم اول راهیم. واونا چندساله ازدواج کردن..

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بايد همونجا جوابشو ميدادي

نه اينكه دعوتش كني و همچنان با همچين احمق و بيشعوري رابطتو ادامه بدي

يذره عزت نفس داشته باشين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مار بزنه ب زبونش😒

🤒😔

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

گر تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟

خدامیبینه نگاه ب دلت میکنه و به زندگیت برکت میده🌹

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
بايد همونجا جوابشو ميدادي نه اينكه دعوتش كني و همچنان با همچين احمق و بيشعوري رابطتو ادامه بدي يذر ...

مجبورم بخاطر شوهرم

☹️😞

پختگی کلامتون مشخص میکنه سر سفره پدرمارتون با عزت زندگی کردید پس سخت نگیرید هرکس اندازه فهمش‌صحبت میکنه....ناراحتم نباشید و صدرصد حرفتون درسته و در روی یه پاشنه نمیچرخه همیشه...انرژیتونم  حفظ کنید علی علی

با آدم بیشعور دهن به دهن نشو  جواب ابلهان خاموشی‌ست رو زیاد پیشش بگو

جیگرم میسوزه خ ناراحت شدم بخدا اون لحظه صدای شکستن قلبمو شنیدم انگار