2777
2789
عنوان

شیمی درمانی برا بار سوم

1709 بازدید | 35 پست

دوستان مامانم پیوند روده انجام داده الان دکتر بهش گقته باید شیمی درمانی بشه خیلی ناراحنم الان کلی گریه کردم 

یه بار سرطان سینه گرفت یبار شرطان رحم هر دوبار هم شیمی درمانی و پرتو درمانی شد 

الان برا بار سومه ک میخواد بشه کسی بوده دورو اطرافتون برا بار چندم شیمی درمانی کرده باشه حالش خوبه ؟شالمه؟

اینقدر غصه دارم با چشای گریون دارم مینویسم مسترسم مامانمو از دست بدم بدنش ضعیف میشه بدون شوهر پنج تا بچه بزرگ کرده کلی شختی کشیده الهی بمیرم برلت مادر ک الان باید کلی درد و تحمل کنی 😭

دلم گرفته دست و دلم ب هیچ کاری نمیره حتی حوصله بچمم ندارم

یکی از اقوام ما سرطان سینه گرفت شیمی درمانی کرد خوب شد کاملا..

توکلت به خدا باشه 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 10 جلسه . 

ولی حالم بد منتها 

خدا بزرگه تغذیه  مهمه ها خیلی خیلی 

برا مادرت 70 حمد شفا میخونم

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

خاله من هفت ساله شیمی درمانی میشه😭

اول رحمشو دراوردن بعد سرطان به قسمتی از روده زد الانم که کبد خدایا به بچش رحم کن😔💔

ان شاالله خدا بهشون نذر میندازه شفا پیدا میکنن عزیز دلم 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
یکی از اقوام ما سرطان سینه گرفت شیمی درمانی کرد خوب شد کاملا.. توکلت به خدا باشه 

نمیدونم دکتر گفته شاید بار قبل درست شیمی درمانی نکردن ک مریضیش برگشته 

تنها امیدمون خداست دیگه بس التماس کردم ب خدا نمیدونم چی بگم

من 10 جلسه .  ولی حالم بد منتها  خدا بزرگه تغذیه  مهمه ها خیلی خیلی  برا مادر ...

شما سرطان چی داری عزیزم🥺

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
من 10 جلسه .  ولی حالم بد منتها  خدا بزرگه تغذیه  مهمه ها خیلی خیلی  برا مادر ...

قربونت دوست مهربونم خدا برات بهترینا رو بده 

میدونم خیلی سخته قبلا انجام داده دلم براش کبابه ک دوباره باید همونارو تکرار کنه 😭