2777
2789
عنوان

اقدامی ها بیایین

123 بازدید | 16 پست

دیدین کسی با وجود پریود بهم ریخته باردار شه؟

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوست من درسال شاید۳بار پریود میشد ولی درطول۷ماه باردارشد اونم بخاطر تنبلی تخمدان

منم تنبلی دارم این ماه چن ماه اقدامم زخم دارم دکترم گفته اقدام ادامه بده چون فعلا بچه نداری ادامه بده ولی نشده تپل هم هستم چن روز پیاده روی میرم و رژیم ام

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
اره دختر خاله ام هر 4 ماه پریود میشود. حامله بود اصلا نمیدونست از بس پریود نامنظم داشت

برام دعا کنین خودمم تک فرزندم 

عزیزم دختر خاله ام 85 کیلو و قدش 160 بود 10 کیلو کم کرده بود بعدش حامله شد

منم دقیقا وزنم مثله ایشون و همچنین قدم ولی چون هورمون مردانه ایناهم دارم خیلی استرس دارم افسرده شدم

عزیزم دختر خاله ام 85 کیلو و قدش 160 بود 10 کیلو کم کرده بود بعدش حامله شد

منم پیاده روی میرم و رژیم ام

منم پیاده روی میرم و رژیم ام

دختر خاله ام بنده خدا بخاطر همین هورمون ها ریش در می اورد واقعا لاغر کردن معجزه کرد توکل کن بخدا ادوقلو حامله شد دو تا پسر شیطون. استرس بزار کنار و لاغر کن بسپار دست خدا

دختر خاله ام بنده خدا بخاطر همین هورمون ها ریش در می اورد واقعا لاغر کردن معجزه کرد توکل کن بخدا ادو ...

فداتشم خیلی انرژی گرفتم

فدات عزیزم دعا میکنم خدا خیلی زود بهت نینی سالم صالح بده

مرسی عشقم اگه باردار شدم خبر میدم بهت کادومیدم و اینکه واسه خودت یا هرکی بخوای ۴۰ روز زیارت عاشورا میخونم