من یک ساله عقدیم خونوادم ب شدت سختگیرن حتی ی شب هم کنار هم نخوابیدیم ی ساعت هم تنها نبودیم باهم ولی شیطونی کردیم مثلن وقتایی ک میرفت ی ده دیقه تو پارکینگ باهم شیطونی کردیم من پریودم نامنظمه الان هنوز نشدم یک ماه شده ولی نامنظمم هست میترسم استرس دارم امکانش هست بشه توروخدا بهم بگین هرچی میدونین
اره عمش هم هست اینجوریه خیلی باهاش بده خیلی ولی بخدا همه ب سرش قسم میخورن انقد ارومه تا باهاش حرف نز ...
اصلا اجازه نده ب شوهرت بی احترامی کنن
قاطع برخورد کن
هرچقدرم دلت خواست شیطونی کن
حرفم زدن بگو شرعا عرفا قانون رسما زن و شوهریم
فکنکنم ی شام دادن ب ملت مارو ب هم محرم تر کنه😒😒😒😒
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.