2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

131 بازدید | 13 پست

سلام دوستان پسرم دوسال و یک ماهشه فقط چند کلمه میگه اونم به تازگی یادگرفته...بابا.ماما‌.آب.دادا.جوجو.نه.دو.لالا.عمو....فقط همینو بنظرتون ببرمش گفتاردرمانی؟

شنوایی اش خوبه و مشکل دیگ نداره خداروشکر...

خوبه که پسره من 20 ماهشه فقط ماما بابا مادر آب را بلده منم نگرانم 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه که پسره من 20 ماهشه فقط ماما بابا مادر آب را بلده منم نگرانم 

پسرمنم اللن ک ۲۵ ماهشه تقریبا ۱ماهه ک اینارو میگه..هر کلمه رو کلی تکرار کردم...انگار باید یادش بدم

نترس دختر منم تا دو سالگی کم کلمه میگفت الان دو سال وسه ماهشه یباره جمله میگه یعنی حدودا همه چیز....

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

پسر منم همینطور بود تا ۲/۵ سالگی زیاد حرف نمی‌زد.بارها خواستم ببرم گفتار درمانی همسرم قبول نکرد.الان ۳سال و ۳ ماهشه کامل حرف میزنم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
نترس دختر منم تا دو سالگی کم کلمه میگفت الان دو سال وسه ماهشه یباره جمله میگه یعنی حدودا همه چیز....

منم خیلی دوست دارم زودتر صحبت کنه...اما با من پانتومیم اجرا میکنه وقتی چیزی میخاد...فقط آب رو اگ بخاد میگ

منم خیلی دوست دارم زودتر صحبت کنه...اما با من پانتومیم اجرا میکنه وقتی چیزی میخاد...فقط آب رو اگ بخا ...

یباره زبونش باز میشه 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
پسرمنم اللن ک ۲۵ ماهشه تقریبا ۱ماهه ک اینارو میگه..هر کلمه رو کلی تکرار کردم...انگار باید یادش بدم

پسره من چندتا کلمه یاد میگیره بعد یه هفته یادش میره یه سری دیگه یاد میگیره نمیدونم طبیعیه قبلن پویا اکبر شش هفت اینارو بلد بود الان یادش رفته 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
پسره من چندتا کلمه یاد میگیره بعد یه هفته یادش میره یه سری دیگه یاد میگیره نمیدونم طبیعیه قبلن پویا ...

تکرار کن هرروز تا ملکه ی ذهنش بشه...بقیه بچه ها خودشون به حرف میان من روزی چنبار با پسرم مشغول یاد دادن کلمات هستم😂😂