2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک گیر کردم تو خونه خودم

311 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها خوبین؟

من امروز دفاعیه داشتم دانشگاه دروغ نگم ۲ ماهه خواب و خوراک و زندگی درست ندارم

دیگه اگر امروز میموند دفاعم میرفت برای ترم آینده و باید شهریه ثابت و واحدو دوباره میگرفتم و پول میدادم

دیشب تا نصفه شب بیدار بودم و نتونستم این یکی دوروزه حموم برم....

امروز همین که از دانشگاه اومدم حدود ساعت ۱۲ بود نهارمو با همسرم خوردیم و اون رفت سرکار.....مامانش که تو ساخامون ماست گفت برادر بزرگه ی همسرم امروز برای نهار امروز ۲ اینطورا میان خونه شون برای نهار منم برم پیششون تنها نباشم.....اما از اونجایی که من هم خسته بودم هم کثیف به مادر همسرم گفتم من واقعا خستم.....و نمیتونم بیام....گفت پس من اگر پرسیدن دروغگی بهشون میگم رفته خونه ی مامانشینا آخه برادر شوهرم یه پسر داره که خیلی باهاش بازی میکنم و خیلی دوسم داره هر وقت میاد اینجا میاد طبقه بالا دم واحدو فقط در میزنه که من برم باهاش بازی کنم.....

😂😂😂😂منم همین که همسرم رفت سرکار مث خرس خوابیدم فقط.

خلاصه اینکه همسرم که رفته سرکار نگو برادر شوهرمنم که محل کارش با همسرپ یکجاست رفته سراغ اون....بااین تفاوت که زن و بچه شو گذاشته خونه مامانشینا رفته😂😂😂😂 که شب بیان شام

حالا بعد اتمام کار میخوان برن خونه ی مامانمینا که منم تحویل بگیرن😂😂😂😂همسرم از اونجا استرس من از اینجا استرس....

اینم بگم برادر همسرم خیلی حساسه خیلللی

یعنی اگر بفهمه دروغ گفتیم خیلی بد میشه

اینم بگم که به فرار از خونه فکر کردم😂😂😂😂که برم و الکی به جاری و بچه ش بگم من اومدم اما بچه ش خیلی تیزه مطمئننا میفهمه و منو صدا میکنه😂😂😂من گیر کردم تو خونه خودم.....لطفا کمک

وای پوکیدمممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووووف چ پیچیده😂😂

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

اول دفاعت مبارک دوم برو یه دوش بگیر یه جوری شدم ازبس گفتی حموم نرفتم  سوم راجع به برنامه های شخصیت  به احدالناسی جواب پس نده به کسی چه که شما خونه خودتی یا مامانت یا هرجا قشنگ لباس بپوش بروپایین بگو یکساعت پیش برگشتم 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

مادرشوهرت خب راستشو میگفت که خسته ای خوابی

چکاری بود دروغ اخه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

الکی زنگ بزن ب شوهرت ی جور وانمود کنین ک خودت اومدی خونه اگرم جاریت گفت پس چرا ما ندیدیم بگو حتما حواست نبوده

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
نمیشه بخاط سر و صداش چون که مطمئننا میان جلو در

یعنی چی میان جلودر؟

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اول دفاعت مبارک دوم برو یه دوش بگیر سوم راجع به برنامه های شخصیت  به احدالناسی جواب پس نده به ک ...

مرسی عزیزم😍😍😍😂😂😂اخه مامان همسرم میره زیر سئوال بخاطر‌من

هاها نوجون بودم از مهمون بدم میومد دایبم اومد ۵ دقیق از مامانم یه چیز بگیره همان زنگ زدن خانوادش اومدن همان تا آخر شب خونه ما موندن همان تو اتاقم زندانی شده بودم حتی دستشویی نمیتونستم برم 😂😂

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده