2777
2789
عنوان

سوره یس و سوره واقعه میخونم، اسم هاتون بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 143 پست

عزیز سلام برام خیلی دعا کن شوهرم خوب بشه اخلاقش به یک مشکل بزرگی برخوردم اسمم الهام 

عزیز برای حاجت روا دلت 20صلوات فرستادم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهرمو دعا کن که حالش خوب شه، نوشین

اگه این زندگی باشه... اگه این سهمم از دنیاست... من از مردن هراسم نیست... یه حسی دارم این روزا... که گاهی با خودم میگم... شاید مردم حواسم نیست...

عزیزم میدونم دعام میکنی❤

امروز میخوام برام دعا کنی که اختلاف خانوادم باهمسرم ازبین بره ورابطشون باهم خوب بشه و به همسرم احترام بذارن  دیگه خسته شدم از رفتاراشون 😔

خیلی ممنونم 🌹 فرشته

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
@مامانبزرگپانیذ   @موناآزادی   @rahaa98   @سواره   @مائده6525221 &n ...

فاطمه

برا امضام دعا کن گلم

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐