2777
2789
عنوان

کسی هست چت کنیم 😎

239 بازدید | 32 پست

حوصله ی ما خراشیده شد نی نی سایت چه حوصله سر بر شده تاپیکا یا دعوای بین زن و شوهر هست یا چیزای مسخره ی مستهجن :/ و خصوصی . که البته ماشالله خیلیا می رن این تاپیکا ولی وقتی ما تاپیک می زنیم هیشکی نمیاد . و همینطور گندش درمیاد . ولی یه تاپیکایی هستن که خیلی باحالن . خداروشکر تاپیکای طنز هنوزم هستن . راستی چه خبرا ؟ 

معنی کاربریت چیه؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ک حوصلتون سر رفته راهنماییم کنید ایده بدین میخوام موهام موهامو شنیون کنم مدل باز میخوام کی عکس داره بفرسته؟

ܧࡋࡅ࡛ܩܢ‌ ܩࡅ࣫ܫܣܥ‌‌ࡇ ࡅ࡛ܘ‌ ࡅ࣫ܦ‌⁽♥️💍⁾ܥߺ᳝ߺܣܙߺ߳ܝ‌ܥܸࡍ߭ ࡆܙߺ߳ܦ߭ࡆࡐ߳ ܝ߭‌ܢ߭ܝ‌ܭ݇ܥܸܩࡊ ܒ‌ܠـܢ̣ܝ:)❤😍
معنیش یه گرایش هست یعنی کسی که به رابطه ی جنسی هیچ علاقه ای نداره حتی می تونه بدش هم بیاد !

دختری؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
معنیش یه گرایش هست یعنی کسی که به رابطه ی جنسی هیچ علاقه ای نداره حتی می تونه بدش هم بیاد !

یعنی خودت دیگه؟😕

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خوب گفتی

والا بخدا من یه تاپیک زده بودم لباسایی که دوست داریم بخریم و داشته باشیم هیشکی نیومد اونموقع مشکل عکس گذاشتن هم بود . یه تاپیکم زدم تاپیک جرعت حقیقت بدون سوالای ممنوعه که بازم ممنوع شده بود :/ اینم شانس مایه .