چند وقت پیش به دندانپزشکی مراجعه کردم که وقتی میخواست دندانم پر کند، مدام مرا از شکسته شدن باقی دندانم میترساند و تأکید داشت که باید ۳ ماه بعد از ترمیم، روکش بگذارم، این هشدار دادنهای مداوم او تا جایی پیش رفت که بعد از تمام شدن کار دندانم منشی مطب دندانپزشکی برگهای پیش رویم گذاشت مبنی بر اینکه اگر دندان شما بعد از ۳ ماه بشکند، مسئولیتش با خودتان است و پزشک اعتراضی را نمیپذیرد. با اینکه این موضوع و اهمیت روکش کردن دندان را خودم میدانستم اما رفتارهای آن دندانپزشک مرا تا مدتها از رفتن به دندانپزشکی باز میداشت. تصور میکردم باید چهرهی عبوس دندانپزشک را در حالی که به من هشدار میدهد یا توبیخم میکند، تحمل کنم.
مدتی بعد دندانپزشک خود را عوض کردم و دکتر دیگری پیدا کردم که به هیچ وجه آن احساس بد گذشته را در من ایجاد نکرد. همینجا بود که متوجه شدم یک دندانپزشکِ خوب بودن تنها به معنی داشتن دانش و مهارت نیست؛ بلکه دندانپزشکان هم باید برخی از ويژگیها را در خود پرورش دهند. از این رو در ادامه برخی از ویژگیهای یک دندانپزشک خوب در کرج را توضیح میدهم.
رفتار اطمینانبخش
بسیاری از افراد از رفتن به دندانپزشکی خوششان نمیآید یا حتی برخی از افراد نسبت به دندانپزشکی، احساس ترس دارند. به همین جهت داشتن رفتاری اطمینانبخش و حاکی از اعتماد برای یک دندانپزشک بسیار مهم است و احساس بهتری به مراجعین میدهد. در واقع زمانی که دندانپزشک به کار خودش اعتماد دارد و به ما با لحنی آرام و اطمینان بخش، توصیههای لازم را میکند، احساس امنیت و راحتی بیشتری در ما ایجاد میشود.
مهارتهای اجتماعی
دندانپزشکی که از مهارتهای اجتماعی خوبی برخوردار است، نوع مشکلی که بیمار از آن رنج میبرد را برای او توضیح میدهد و راهحلهای پیشنهادی خود را برای درمان با بیمار در میان میگذارد. همچنین در حین کار، طوری با بیمار رفتار میکند که احساس راحتی بیشتری داشته باشد.
دقت و توجه به جزئیات
یک دندانپزشک خوب در کرج، ریزترین مشکلاتی که ممکن است از چشم بیمار دور مانده باشد را هم بررسی میکند و در نظر میگیرد.
مهارت کافی
داشتن مهارت کافی مهمترین ويژگی یک دندانپزشک خوب است؛ چراکه باعث میشود با کمترین میزان آسیب به بافت سالم دندان، پوسیدگی و مواردی از این قبیل را درمان کند. همچنین باتجربه بودن دندانپزشک باعث میشود تشخیص بهتری داشته باشد و در رابطه با روش درمانی، بهترین تصمیم را بگیرد.
بررسی وضعیت سایر دندانها
یک دندانپزشک خوب وضعیت سایر دندانها را هم بررسی کرده و در صورتی که مورد خطرناکی ببیند به بیمار اطلاع میدهد. همچنین در رابطه با پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان ما را راهنمایی میکند و در مقابل سلامت دندانهای احساس مسئولیت میکند.
استفاده از تکنولوژی بهروز
استفاده از مواد باکیفیت و تکنولوژي به روز هم اهمیت دارد و یک دندانپزشک خوب همیشه به این موارد توجه میکند. تا بیمار احساس آرامش بیشتری داشته باشد و از نتیجه درمان خودش راضی باشد.