2777
2789

باید بکاره . فقط بدم میاد از پسرای کره. ای هرچیم سنشون بالا بره موهاشون کم نمیشه پوستشون هم که دخترای ایرانی بهتره

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

باید بکاره . فقط بدم میاد از پسرای کره. ای هرچیم سنشون بالا بره موهاشون کم نمیشه پوستشون هم که دخترا ...

ممنون. اونقدری نریخته که بخواد بکاره. روش دیگه ای می شناسید بگید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون. اونقدری نریخته که بخواد بکاره. روش دیگه ای می شناسید بگید لطفا

روغن سیاهدانه

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

شما این پک رو استفاده کردین؟

من که خودم ریزش مو اصلا ندارم ولی خواهرم و شوهر خواهرم و دوستم دارن استفاده می کنن و جواب گرفتن خداروشکر و خیلی خریداران دیگم. و بعد تا فرمی پر نکنی اطلاعات دقیق ازت نگیرم نباید گفت خوبه یا نه براتون. شاید با عوض کردن شامپو ریزش موت حل شه. در کل یه مشاوره رایگان در اختیار شماست که می تونی ازش بهره بگیری