2777
2789

قرار نیست توافقی جدا شین؟ شما می خواین برین درخواست بدین؟ همسرت موافق هست یا مقاومت خواهد کرد؟

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
قرار نیست توافقی جدا شین؟ شما می خواین برین درخواست بدین؟ همسرت موافق هست یا مقاومت خواهد کرد؟

ن شوهرم موافق نیس میگه همینطوری بمون.خیلی کتکم میزنه اونموقم گوشیمو میگیره درو قفل میکنه ک نتونم زنگ بزنم پلیس یا فرار کنم...خیلی خستم..۱ پسر ۳ ساله دارم انقدر استرس داشته بخاطر دعواهامون هنوز نمیتونه حرف بزنه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن شوهرم موافق نیس میگه همینطوری بمون.خیلی کتکم میزنه اونموقم گوشیمو میگیره درو قفل میکنه ک نتونم زنگ ...

عزیزم، چه شرایط سختی. 

اگر همسرت مخالفه به هر حال باید به دادکاه ثابت کنی یکی از موارد مثل نپرداختن نفقه یا عسر و حرج یا اعتیاد یا ضرب و شتم و... رو داره.

برای ضرب و شتم باید یا شاهد داشته باشی یا  ترجیحا باید به یه صورتی مستدلش کنی. مثلا با تشکیل پرونده ی قضایی یا مراجعه به پزشک قانونی.

یه گوشی دیگه از کسی قرض بگیر وقتی زندانیت کرد با اون زنگ بزن. اگر هم همون موقع نشد فرداش برو به پاسگاه محلتون تشکیل پرونده بده اگر اثاری مونده رو بدنت حتما برو پزشک قانونی.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
عزیزم، چه شرایط سختی.  اگر همسرت مخالفه به هر حال باید به دادکاه ثابت کنی یکی از موارد مثل نپر ...

اگر فرداش برم پاسگاه قبول میکنن؟میترسم شاهد بخوان..دوماه پیش زد پرده گوشمو پاره کرد سه روز در و قفل کرد ک نتونم برم بیرون...الان نمیتونم شکایت کنم؟چیکار کنم حاضرم هیچی نخوام ولی طلاقم بده من دگ از مادری هم خسته شدم نمیتونم ب بچه بی زبونم برسم

اگر فرداش برم پاسگاه قبول میکنن؟میترسم شاهد بخوان..دوماه پیش زد پرده گوشمو پاره کرد سه روز در و قفل ...

عزیزم شرایطت رو درک می کنم واقعا حق داری.

اگر پرده ی گوشت واقعا پاره شده باشه که الانم می تونی بری پزشک قانونی

وقتی زندانیت کرد می تونی از پنجره از همسایه ای کسی بخوای که به پلیس زنگ بزنه؟

اگر فعلا می ترسی همین الان وقتی نیست زنگ بزن اورژانس اجتماعی ازشون راهنمایی بخواه همه ی اینا رو توضیح بده بگو وقتی می زنه بعدش زندانیم می کنه که نتونم شکایت کنم. ممکنه بتونن راهنمایی بیشتر کنن.

اما گوشی اضافی رو بگیر به نظرم. 

خود اینکه همسرت حبست می کنه غیرقانونیه. همین رو هم می تونی به عنوان دلیل طلاق مطرح کنی. هیچ کسی به جز مقام قضایی حق حبس نداره. اگر به معنی واقعی توی اتاق حبست می کنه و در رو قفل می کنه طوری که امکان حرکت ازادانه نداری می شه بازداشت غیرقانونی. 

حتما پیگیری کن عزیزم.

اگر کشور دیگه بود که برای همین کارش فقط بهش حکم زندان جدی می دادن اما طبق قوانین ایران هم حتی ممنوعه و به عنوان دلیل طلاق می تونی مطرح کنی.

عزیزم شرایطت رو درک می کنم واقعا حق داری. اگر پرده ی گوشت واقعا پاره شده باشه که الانم می تونی بری ...

اخه همه میگن باید شاهد داشته باشی منم شاهد ندارم..داد و بیدادم بکنم میکشتم تا یذره صدای گریم بلند شه بدتر میزنه ک صدات نیاد...اورژانس اجتماعی هم دگ محل نمیده واقعا..با یه وکیلم صحبت کردم گف سعی کن بزنتت و مدرک جمع کنی..ببخشین من اون لحظه ب پلیس زنگ بزنم حتما میاد؟اخه تو بعضی تاپیکا میگفتن زنگ میزنیم ولی نمیان..ببخش خستت کردم

اخه همه میگن باید شاهد داشته باشی منم شاهد ندارم..داد و بیدادم بکنم میکشتم تا یذره صدای گریم بلند شه ...

نه عزیزم خسته نمی شم، فقط ناراحتم از این وضعیت شما و وضعیت کلی قوانین و کشورمون....

من راستش اطلاع ندارم پلیس میاد بلافاصله یا نه اما اگر نیاد سریع تعجب نمی کنم. :(

اما شما تلاش خودت رو بکن.

همسایه ای داری که بهش اعتماد داشته باشی اون برات زنگ بزنه مثلا بگه صدای دعوای شدید میاد؟

باید به هر حال  سعی کنی مدرک داشته باشی. 

چون سیستم قضایی ما متاسفانه به نفع مردها تنظیم شده هم از نظر قانونی هم اجرا و رای قاضی و...

از زدن و حبس شدنت مدرک داشته باشی بهتره. اما با توجه به میزان خشونتش اگر هم نتونستی اگر امکانش رو داری پسرت رو بردار برو خونه ی مادر پدرت و حداقل بحث کتک کاری و حبس رو عمومی کن توی دادگاه می تونه کمک کنه. چون این اقا داره امکان مدرک جمع کردن رو می گیره ازت اما دلیل نمیشه هیچ تلاشی نکنی. 

به پلیس هم زنگ بزن اگر هم نیان حداقل جایی ثبت می شه. 

نه عزیزم خسته نمی شم، فقط ناراحتم از این وضعیت شما و وضعیت کلی قوانین و کشورمون.... من راستش اطلاع ...

خیلی خیلی خستم...دعا کنین منم ی نفس راحت بکشم.مرسی عزیزم ❤

خیلی خیلی خستم...دعا کنین منم ی نفس راحت بکشم.مرسی عزیزم ❤

امیدوارم درست بشه عزیزم.

من وکیل نیستم اما حقوق خوندم. اگر خواستی می تونی ادم کنی بعدا سوال دیگه ای داشتی بپرسی تا جایی که یادم بیاد و کمکی از دستم بر بیاد انجام می دم.

ن شوهرم موافق نیس میگه همینطوری بمون.خیلی کتکم میزنه اونموقم گوشیمو میگیره درو قفل میکنه ک نتونم زنگ ...

شرایطت کپی منه

منم به خاطر دعواهای زیادی که با شوهرم کردم دخترم نتونست حرف زدن یاد بگیره الان که چهارسال و نیمشه خودمون فقط متوجه میشیم

تازه مهد کودک هم میره

حرف زدنش خوب نشده هنوز

خدایا راهی نمیبینم😭کمکم کن
شرایطت کپی منه منم به خاطر دعواهای زیادی که با شوهرم کردم دخترم نتونست حرف زدن یاد بگیره الان که چه ...

یعنی خیلی عقبه از هم سن و سالاش؟😓😥من احساس میکنم پسرم خودشم دوس نداره حرف بزنه ..خیلی شرایط بدیه فقط تو میتونی درکم کنی..شبا آرزوی مرگ میکنم ..ینی قراره چی بشه