2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه چرا نشه عزیزم من عاشق همچین صداهاییم آهنگای اکس بند رو شنیدی؟

من تا اینجا به بدبختی رسیدم کلی تهدید و گیتار و پیانو مو میشکستن ولی تونستم مقاومت کردم ولی اگه خواننده بشم 

منو میکشن

اصلا فکر نمیکردم اینجوری باشه

اره مامانم و بابام پشتمن بقیه میان هرچی دوست دارن بارم می کنن و وسایل موسیقی مو خراب می کنن حتی بارها شده که چیزی دادن من خوردم صدام قطع شده

صدات قشنگه واقعا گوش دادم کلاس سولفژ و اینا رفتی؟ می تونی تو ایران خواننده بشی کنسرت بزاری برای خانم ها خیلیم خوبه به نظرم من که بخاطر دینم نمی تونم و قبول کردم اما برای خانم ها کنسرت گذاشتن هیچ اشکالی ندره تو ایران هم مجازه خیلیا کنسرت می زارن فقط ورود خانم ها مجازه که خیلیم باحاله

صدات قشنگه واقعا گوش دادم کلاس سولفژ و اینا رفتی؟ می تونی تو ایران خواننده بشی کنسرت بزاری برای خانم ...

می دونم ولی اجازه شو ندارم اره رفتم من از پنج سالگی شروع کردم به خوانندگی تا الان