2777
2789
عنوان

چجوری بهش بفهمونم؟

533 بازدید | 14 پست

بچه ها من نامزد دارم ک هنوز عقد نکردیم

چیزی که من فهمیدم اینه که خونوادشون با هم در مورد روابط زن و مرد خیلی راحتن

منظور خیلی راحت در موردش حرف میزنن

من متوجه شدم نامزدم جلوی خواهراش ک یکیشون بیست ساله و مجرده و یکی دیگه نامزده تو خونه با شرت میگرده

یا وقتی تو اتاقشه کلا لخت لخته

ی بار تو ویدیو کال گفتم در اتاقت قفله؟ تو الان لختی یهو نیان داخل اتاق گفت در قفله ک همونجا یهو خواهرش اومد تو کنارش نشست با منم حرف زد نامزدمم لخت لخت

یا پدر و مادرش خیلی راحت جلوی اینا رابطه دارن جوری که نامزدم میگفت من باز دوباره اینارو رو هم دیدم یا پدرش بهش گفته بود من قول میدم یه بار حین رابطه با زنت مچتو بگیرم یا پدرشون جلو بچه هاش همش مادرشو میبوسه لیس میزنه خواهرشم ک نامزده همیشه گردنش کبوده.این در حالیه که من پدرمو حتی تا حالا با زیر پوش هم ندیدم.تا حالا حتی یک بارم شک نکردم پدر و مادرم رابطه داشته باشن چه برسه به اینکه ببینم.یا هیچوقت برادرمو بدون زیرپوش ندیدم.ی بار از این حرفا نشنیدم.پدرم شبایی ک من پیششونم پیش مامانم نمیخوابه میگه دختر جوون داریم.

حس بدی دارم.

وای ماهم مث توییم چه خونواده بی ریشه و بی بوته این 😑🙄

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه افتضاحن میتونی تحمل کنی بعد ازدواج به اینا فک کن خیلی بده هاا

واقعا از همه نظر آدم خوبیه

اما ازین نظر به این وضعن

من واقعا نمیدونم چی بگم

اخلاق خونوادش هم خیلی خوبه ها ولی اینجوری ک تو خونه با هم رفتار میکنن خیلی واسم سنگینه

اونم واسه منی ک خونواده خودم اونقد به این چیزا مقیدن

[QUOTE=173284851]واقعا از همه نظر آدم خوبیه اما ازین نظر به این وضعن من واقعا نمیدونم چی بگم اخلاق خونوادش هم خیلی ...[/QUOTE

خودت میدونی عزیزم ولی اینجوری که هستن جالب نیست خودتم میخوان مث اونا باشی واست سخت نیست اینجوری 

واااااای خیلییی بدع...تعجب کردمم

منم هی میبینم و فقط هنگ میکنم

نمیدونم چیکار کنم

مثلا غیر مستقیم بهش گفتم در اتاقت قفله؟

یهو خواهرت نیاد تو لختی

گفت آره قفله ک همونجا خواهرش اومد

اینم به خودش زحمت نداد یکم خودشو بپوشونه

گفتم چرا الکی میگی در قفله

میخندید میگفت الکی نگفتم ک در بسته بود دیگه

منم هی میبینم و فقط هنگ میکنم نمیدونم چیکار کنم مثلا غیر مستقیم بهش گفتم در اتاقت قفله؟ یهو خواهر ...

لخت لخت؟؟

بخند____در شأن 🌒 نیست ک___ غمگین بماند:)                هذا من فضل ربی:)
[QUOTE=173284851]واقعا از همه نظر آدم خوبیه اما ازین نظر به این وضعن من واقعا نمیدونم چی بگم اخلاق خ ...

معلومه که سخته

من خودم همیشه جلوی بابامو داداشم یکم لباس بلند میپوشم رو باسنمو بگیره

اگه نپوشمم مامانم بهم گوشزد میکنه حواسمو جمع میکنه

اما ی بار خواهرشم اومد تو ویدیو کال دیدم با ی تاپ تنگ ببخشید سینه هاش و انداخته بود بیرون

با ی شلوارک ک بهش میگن شرتک پوشیده بود😑

نه به شوری اونا نه به بی‌نمکی شما باهم به مشکل نخورید؟ 

ما هم ک اینجوریم واسه اینه که پدر و مادرم آدمای مقیدین مکه رفته و حاجین

من خودم ازونایی نیستم که چادر بپوشم و موهام بیرون نباشه و اینا نه

ولی این چیزارو رعایت میکنم

وقتیم ادم به مشکل میخوره ک پاشون به خونه هم باز بشه

ما قرار عقدمون یه ماه دیگس

هنوز ان چنان مشکلی نیست