2777
2789
عنوان

تست وایتکس

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 27 پست
تو یکی از تاپیک ها جند دقیقه پیش گفتم مدیکور واسه منو دو روز مونده به موعد نشون داد

از رو سرگرمی انجام دادم واسم جالب بود. چند روز دیگه اگه پریود نشدم میزنم

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چکم هاله انداخت

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه..پس تست وایتکس براهمه یجور نیس اخه میگن باید کف کنه وکفش بمونه ینی مثبت اگه کف نکنه ینی منفی ..ولی تو گفتی فقط میجوشید ..برامن تست کردم فقط جوشید ولی بی بی چکم منفی بود 

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه..پس تست وایتکس براهمه یجور نیس اخه میگن باید کف کنه وکفش بمونه ینی مثبت ا ...

جوشیدن طوری که حباب ها خیلی سریع و تند میومد بالا تا چند دقیقه. تو یوتیوب ببینید. قربونت عزیزم 😘 ان شاالله شما هم زود مامان بشی

امروز آزمایش دادم گفت مشکوکه

مبارکه چون زودرفتی واسه اون عددبتات پایین بوده گفته مشکوک شک نکن بارداری انشاالله ب سلامتی بگذرونی وبچت ب سلامتی بدنیا بیاد..دوروز دیگه ک دوباره بتا بدی رفته بالا خیالت راحت

مبارکه چون زودرفتی واسه اون عددبتات پایین بوده گفته مشکوک شک نکن بارداری انشاالله ب سلامتی بگذرونی و ...

مشکوک یعنی چند؟ مطمئنی؟ آخه یبار خارج رحم داشتم یکم نگرانم. اون موقع بی بی هاله مینداخت آزمایش خون منفی بود تازه بعد 10 روز بعد موعد خون نشون داد ولی الان روز 29 پریودی رفتم از مشکوک گفت. 

مشکوک یعنی چند؟ مطمئنی؟ آخه یبار خارج رحم داشتم یکم نگرانم. اون موقع بی بی هاله مینداخت آزمایش خون م ...

وقتی بتات پایین باشه ازمایشگاه میگه مشکوک ولی دراصل بارداری .چون هورمون بارداری تو خونت بوده..وقرار نیست ک هربار اون اتفاق بیوفته چون زود رفتی مشکوک شده پس فردا دوباره بری کاملا مثبت میشه خیالت راحت اصلا ب خودت استرس نده