2777
2789
عنوان

بچه دو ماهم😭😭

205 بازدید | 6 پست

سلام خانما بچه من دوماهو نه روزشه حدودا یه هفته ای میشه از وقتی که واکسنشو زدیم واکسنشم 8روز میشه زدیم شبا از ساعت 3بیدار میشه گریه میکنه به خودش میپیچه تا 9صب نمیدونم چیکار کنم چند تا دکترم بردیم جز قطره های کولیک چیزی نه میگن نه میدن میگن طبیعیه ولی به نظر من طبیعی نیس تورو خدا اگه تجربه ای دارین بگین سنم کمه خودمم دس تنهام موندم دیگه چیکار کنم

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید واکسنشو بد زدن هنوز درد میکنه.واسه بچه ابجیمم خیلی دوماهگیش درد داش

اخه به جا واکسنش دس میزنم گریه نمیکنه 

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪
مطمعنی از واکسنشه شاید دلش درد میکنه

نه نمیگم از جا واکسنشه میگم از اون روز اونجوری شده میپیچه میبینم ولی قطره کولیتیک میدم 

قبل ازخواب با روغن ماساژش بده،روغن زیتون تو نافشم م بریز.وقتی میگی بخودش میپیچه مال نفخ و دل درد هست . سعی کن پاهاش ببری تو شکمش ،ورزشهای نوزاد ضدنفخ و دلدرد تو اینترنت بزن انجام بده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.