2777
2789
عنوان

خانوما پس انداز کنم بهتره؟ یاخرج ؟

171 بازدید | 12 پست

بنظرتون پول پس اندازشه بهتره یا خرج کنیم براخودمون مثلا لباس و کلا چیزایی که دوس داریمو بگیریم باهاش کلاس هنری چیزی بریم؟

من شرایطم جوریه نمیتونم برم سرکار. بابام نداره ک بخوادپول بهم بده براخرج کردن

دوس دارم باپولام کتاب، ادکلن گرون قیمت لباسای خوشگل وشیک بخرم برم کلاس هنری چیزی....

چون بابام نداره بده ،من دیربه دیر لباس میخرم گاهی ی چیزایی میبینم دوس دارم بگیرم امابخاطربی پولی قیدشومیزنم....

حالا ی مقدار پول دستم اومده نمیدونم خرج کنم یاپس انداز....کدومش بهتره؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

خرج😬🙌

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کدوم ک حس ارامش میره بهت من دوس دارم پس انداز کنم زیاد بشه یهویی خرج کنم 😐

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

چون میگه بابات دستش باز نیست یه مقدار پس انداز همیشه داشته باش واسه روزی که خیلی نیاز داشتی . 

لباس رو همیشه میتونی بگیری . هر ماه هم یه مد جدید تر میاد . 

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

ی مقدار از چیزایی ک دوسداری و بخر طوری ک از پولت بمونه بقیشو پس انداز کن..میگی ک بابات نداره باید فردا ب فکر ازدواجتم باشی عزیزم خیلی بهشون فشار نیادمن خودم تو مجردی خیلی اهل پس انداز بودم خورد خورد جم میکردم تو مجردیم دوتا النگو تونستم بخرم ک یکیشو توعقدم بهم دادن یکیشم ی مناسبت دیگه باز خوب بود

بابای منم چون سه تا دختر بودیم خیلی نمیتونست بنده خدا بهمون پول بده