2777
2789
عنوان

فر برقی یا سولاردام؟

619 بازدید | 13 پست

من سولار الجی دارم،ولی سینی خیلی کوچکی داره،برای پخت شیرینی و پیتزا سخته،میخوام فر بخرم،بنظرتون چه برندی خوبه؟؟؟خواهرم آریستون هات پوینت خریده،

مگه چند لیتریه؟من سولارم ۳۸لیتریه خیلی فضاش جا داره

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فر برقی قیمتش چنده دوستان 

تازگیا مامانم یه اشتباهی کرد ماکرویو خرید 

خودمم ماکرویو دارم خیلی بده مخصوصا کانوکشن نداره 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
مگه چند لیتریه؟من سولارم ۳۸لیتریه خیلی فضاش جا داره

سولار الجی دیگه،مگه فرق میکنه،من ۳ سال پیش خریدم.بزرگه،ولی شیرینی همش جا نمیشه،پیتزا تو سینی یدونه جا میشه،

من سولاردوم دارم بلد نیستم باش کیک و اینجور چیزا درست کنم😭😭😭😭

ااااا.چرا؟؟؟میخوایی بهت یاد بدم.منم اولش خریدم بلد نبودم،انقدر تحقیق کردم و نمایندگی زنگ‌زدم تا یاد گرفتم

دوستان نگفتید فر برقی قیمتش چنده

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
فر برقی قیمتش چنده دوستان  تازگیا مامانم یه اشتباهی کرد ماکرویو خرید  خودمم ماکرویو دارم ...

والا ایرانی بیشتر از ۸ تومن فکر نکنم باشه،خارجی هم بالای ۱۰ تومنه،آریستون هات پوینت خواهرم خرید رنگ مشکی ۲۲ تومن،رنگ گلکسی ۱۷ تومن،در صورتی که گلکسی خوشرنگ تر هست..بوش هم خوبه ،ولی تقلبی زیاد داره،نرک میزنه،آلمان میزنه،معلوم نیست چی به چیه

والا ایرانی بیشتر از ۸ تومن فکر نکنم باشه،خارجی هم بالای ۱۰ تومنه،آریستون هات پوینت خواهرم خرید رنگ ...

من زندایم گاز فردار داره  برا مهمونی و اینا همش با اون یه عالمه شیرینی و کیک میپزه 

من زندایم گاز فردار داره  برا مهمونی و اینا همش با اون یه عالمه شیرینی و کیک میپزه

من خیلی کیک و شیرینی پختن و دوست دارم.خیلی.بخاطر همین حس میکنم سولار برام جواب نمیده،

من خیلی کیک و شیرینی پختن و دوست دارم.خیلی.بخاطر همین حس میکنم سولار برام جواب نمیده،

اهان منم حالم از ماکرویوم بهم میخوره منم باید یا گاز فردار بگیرم یا فر برقی 

ااااا.چرا؟؟؟میخوایی بهت یاد بدم.منم اولش خریدم بلد نبودم،انقدر تحقیق کردم و نمایندگی زنگ‌زدم تا یاد ...

اره خدا خیرت بده

چون گازم صفحه ای فر ندارم خیلی دست و پام بستس انگار

🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫