2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر

یه خلاصه از موضوعو میگم لطف کنین نظر بدین

من سه ماهه بایه آقایی درارتباطم به منظور آشنایی قبل ازدواج

ایشون یه سال پیش معرفی شدن به یه خانومی توسط عمشون یه ماه درارتباط بودن پدر دختر هرروز یه بهونه میاره و جدامیشن(بعدا مشخص میشه پدراون خانوم معتادبودن و دختره قبلا یه نامزدی داشته که طلاقش دادن ولی پنهونش کردن ) این اقا میگه به این اوصاف من نمیخواستمش ولی بهرحال جواب رد ازطرف خوانواده دختره بوده )مشکل من الان اینه هرچی ابراز علاقه میکنن ایشون به من و میدونم یه تمایلاتی دارن بهم به جای اینکه خوشحال بشم فورا میاد توذهنم برا اونم اینجوری بوده و خیلی اذیت میشم هرچی میام منطقی باشم یه مدت خوب میشم ولی باز هی این تفکرات میاد

بنظرتون چجوری کناربیام اصلا میتونم یا اینکه تمومش کنم این ارتباطو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه دوس دختر یا خواستگاری رفتن چند جا. منم خواستگاری همسرم از یکی از آشناهاشونو فهمیدم حساس شدم مثل شما ولی بعدا عادی شد برام دوس دختراشم برام مهم نبود چون منو انتخاب کرده بود حتی با وجود مشکلات زیاد. مطمئن باش ایشونم به اون خانم علاقه نداشته وگرنه بذای رسیدن بهش همه کار میکرد

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
من خیلی جاها خوندم میگن گذشته هر کسی به خودش مربوطه زیاد کنکاش نکن اگه تموم شده خب تموم شده  ب ...

خب نباید میگفت 

الان که گفته من مشکلم اینه نمیتونم باخودم کناربیام🤦‍♀️

عزیزم بهتره ک در باره گذشته هم سوال نکنید مثلا با کی بودی چنتا دوس پسر دوس دختر داشتی گذشته هر کی مر ...

حیف ک این جمله فقط در حد شعار برا اکثریت باقی مونده و همش سرشون تو گذشته طرفه تا ی ضعف گیر بیارن و بزنن تو سرش .البته کاری ب استارتر  و یا شما ندارم ی نظر کلی دادم

همه دوس دختر یا خواستگاری رفتن چند جا. منم خواستگاری همسرم از یکی از آشناهاشونو فهمیدم حساس شدم مثل ...

خودش میگه اولاش دوسش داشتم چون اون هیچ تلاشی نمیکرد منم دس ورداشتم

خودش میگه اولاش دوسش داشتم چون اون هیچ تلاشی نمیکرد منم دس ورداشتم

نمیدونم ولی به هر حال اگه دوسش داشت هرکار میکرد که بهش برسه نظر من اینه

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم