2777
2789
عنوان

پسم زد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 43 پست
وااااااا  بهش محل نذار لطفا

خیلی مغروره میترسم بهم بخوره کامل بینمون

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
تومغرورتر باش...سخته خیلی؟!اگه حق باتوبود کم نیار...مگه پسر شاه پریونه؟!والا😂😂😂مغروربودن خیلی سخت ...

نمیشه چون عاشقشم صدبار کتکم زد ولی هنوزم دلم باهاشه

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خداااااا😪مقصر رفتارهاش خودتی خانومی...یکم واسه خودت ارزش قائل باش...هیچ کاراشتباهی لایق کتک نیست🙂میشه حرف زد....

یکم اعتمادبه نفس داشته باش...

هر چی سره آدم میاد از بی سیاستیه خوده آدمه😒

یکم عذت نفس چیزه خوبیه، سعی کن داشته باشی

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
ای خداااااا😪مقصر رفتارهاش خودتی خانومی...یکم واسه خودت ارزش قائل باش...هیچ کاراشتباهی لایق کتک نیست ...

نمیشه اون راضیه از من بگذره ولی نه از غرورش 

هر چی سره آدم میاد از بی سیاستیه خوده آدمه😒 یکم عذت نفس چیزه خوبیه، سعی کن داشته باشی

ندارم

نمیشه اون راضیه از من بگذره ولی نه از غرورش 

عشق با غرور درتضاده فکرکنماااا...تورو خدا واسه خودت ارزش قائل شو...توچیزبدی نگفتی که باهات دعواراه انداخته...چراباهم حرف نمیزنین؟شماکه بچه نیستین...ببین ریشه ی مشکلاتتون کجاست...

عشق با غرور درتضاده فکرکنماااا...تورو خدا واسه خودت ارزش قائل شو...توچیزبدی نگفتی که باهات دعواراه ا ...

رفتم طرفش بغلش کردم صداش زدم تزدیک یساعت هی التماس جوابمو نداد گفتم برم اتاق گفت پاشو برو

خیلی مغروره میترسم بهم بخوره کامل بینمون

بیخود مغروره اون آدمه توام آدمی غرور داره توام داری

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
رفتم طرفش بغلش کردم صداش زدم تزدیک یساعت هی التماس جوابمو نداد گفتم برم اتاق گفت پاشو برو

وای خدا چرا اینقد خودتو کوچیک میکنی .من اوایل همینطور بودم .دیدم نه داره پررو میشه .یهو عوض شدم دعوامون میشد اصلن سمتش نمی رفتم. اونم تلاش میکرد کش بده تا آخر خودم برم.مقاومت کرد .

یه بار قهرمون یک ماه طول کشید .نمیگم خوبه .ولی مجبور بودم از حقم دفاع کنم .حالا الان فهمیده اگه اشتباه از طرف اونه سریع بیاد معذرت خواهی کنه

چرا ؟ بخاطر ناباروری 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...