2777
2789
چندسالتونه؟آدما خیلی تغییر میکنن طی سالهای عمر و شاید بعدا این حستون عوض بشه.ولی خب نمیشه گفت کدوم خ ...

اخه از بچگی همین بودم.تغییر نکردم از جنس مخالف فراری ام انگار😐

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
ب نظرم انسان ب همه چی نیاز داره ب رابطه ب ی همراه ب کسی ک بتونه باش درد دل کنه این روزا واسه کی نمیک ...

خب ادم با دوست نمیتونه حرف بزنه ینی

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میدن من چندین نفر و شنیدم ک دادن ... خودم و همسرم هم دوس داریم بریم ببینیم بهمون میده یا نه ... ...

وای به منم بگو حتما شرایطشو

تومنی یا من توام؟؟؟؟

🤔 🤭🤨توام عین منیییی؟

بچه از پرورشگاه به خانمای مجرد بالای ۳۰ سال میدن البته با شرایط سخت تر و اولویت دوم.یعنی یه بچه رو ه ...

بعد این حقیقت داره ک بایدملک به نام بچه بکنی؟

نه این جزو شروطش نیست ولی باید شغل با درامد مناسب داشته باشی و بیمه داشته باشه و پرورشگاه شرایط مالی ...

اره همون ۴.۵ ساله میخوام من که از اب و گل درومده باشه.خدا کنه بدن

اره مثل تو فکر میکنم😊

😉✌ من که دوس دارم این طرز فکرو تو رو نمیدونم😊

منم دوست دارم ولی یه شرط داره اونم اینکه کامل مستقل بشم از لحاظ مالی

منم برای همین میگم.از لحاظ مالی بابام چیزی کم نزاشته برام واقعا.حس میکنم با ازدواج محدود میشم.

اونم منی که خونوادم واقعا دوس دارن من ی کاره ای بشم،یا معروف بشم🤣 بابام میگه فقط برو بگرد

کسی تو زندگیم بود اما از رابطه کلا فراری ام