2777
2789
به ما نگو به مشاور بگو 

شما از مشاور بهترید😊

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا سرمایه داشته باشی بچه هم بهت میدن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
عزیزم وقتی با کسی ازدواج کنی ک همراه و همفکرته این مشکلات و نداری ...  اگر هم نمیخوای ازدواج ک ...

منم نظرم همینه ولی واقعا به مجرد بچه میدن!

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜
خب پس دیگه وارد رابطه هم نشو وقتی اخلاقیاتت رو میشناسی

همین کارو باید بکنم

اسی شما شخصیت درون گراس ولی ب نظرم هنوز ازدواج نکردی ک اینو میگی 

اخه میترسم ازدواج کنم.ن راه پس داشته باشم ن راه پیش،یکی دیگرم بدبخت کنم

چیز عجیبی نیست که مود تنهایی رو بیشتر میپسندی

اره واقعا