2821
2789
عنوان

امروز از صبح دلم نذری میخواست

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 31 پست

میگن خدا حاجت شکم رو زود میده .نوش جونتون

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی حس خوبیه

اره 😋

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
کاش دستم میرسید بهتون نذر پفک میدادم بهتون 

قربان محبتتون🌷🙏

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دقت کردی اون لحظه آدم انگار لامبورگینی گرفته انقد خوشحال میشه😁

آره والا چند وقت پیش همین حدود شب داشتم با پسرم میرفتم خود پرداز یه آقایی وایستاد جلومون دوتا غذا نذری داد خیلی با حال بود اون لحظه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز