2777
2789
عنوان

دلم درآمد حقوق میخاد

265 بازدید | 27 پست

سلام رشتم حسابداریه

همه جام اکثرا سابقه میخان یا مدرک هلو سپیدار

چیکارکنم چجوری برم سرکار

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا پارتی نداشته باشی همینی بگرد تو فک و فامیل ببین کمکت میکنن من خودم اگر پارتی نداشتم مثل تو بیکار ...

الان شغلت چیه

از کارت راضی هسی؟

بنطرت حسابداری سخته؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
الان شغلت چیه از کارت راضی هسی؟ بنطرت حسابداری سخته؟

من کارمند یکی از بانک های دولتی هستم چرا راضیم خدا رو شکر خییییلی خوبه .درمورد رشته حسابداری هم بگم اگر علاقه داری ادامه بده من علاقه نداشتم کارم هم حسابداری نیست 

من کارمند یکی از بانک های دولتی هستم چرا راضیم خدا رو شکر خییییلی خوبه .درمورد رشته حسابداری هم بگم ...

وای من بانک دلم میخاد

آزمون دادی؟

عزیزم حقوقت خوبه؟

رشتت حسابداریه؟

ببخشید مگ بانک بغیر حسابداری چ کارایی میشه انجام داد

وای من بانک دلم میخاد آزمون دادی؟ عزیزم حقوقت خوبه؟ رشتت حسابداریه؟ ببخشید مگ بانک بغیر حسابداری ...

سلام بله آزمون دادم حقوق رو نمیپرسن 😄 بله رشتم حسابداری گرایش حسابرسی هستش معمولا بانک رشته مثل حسابداری . مدیریت کامپیوتر رشته های دیگه خیلی کم میخوان کارش هم فقط حسابداری انجام نمیدن کارهای اداری هم هست که هرکی ی کاری انجام نمیده بعدشم من اقا هستم خانوم نیستم

سلام بله آزمون دادم حقوق رو نمیپرسن 😄 بله رشتم حسابداری گرایش حسابرسی هستش معمولا بانک رشته مثل حسا ...

مقدار حقوقتون نپرسیدم،رضایتتونو پرسیدم

معذرت میخاد به اسمتون دقت نکردم