2777
2789
عنوان

خانوما میخوام

59 بازدید | 15 پست

امشب دم پختم درست کنم داخلش گوجه میریزم برای بچه نه ماهم ضرر داره بهش بدم بخوره ؟؟

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبلا بهش گوجه یا غذای ربی ندادی، بنظرم نکن اینکارو

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
قبلا بش ندادی گوجه و بادمجون؟ یکم بده که حساسیت بده بفهمی

قبلاً چرا سوپ ربی بهش دادم .اما گوجه ندادم تا حالا 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
اگه قبلا بهش گوجه یا غذای ربی ندادی، بنظرم نکن اینکارو

مریض شده بود هست ماهگیش سوپ درست میکردم نمی‌خورد سوپ ربی میخورد بهش میدادم بعد که دیدم اینجا میگن رب ندین دیگه بهش ندادم 

رب همون گوجس،نگران نباش

آهان مرسی عزیزم

مریض شده بود هست ماهگیش سوپ درست میکردم نمی‌خورد سوپ ربی میخورد بهش میدادم بعد که دیدم اینجا میگن رب ...

اگه الان دیگه مریض نیست، و بیماریش بخاطر اون غذا نبوده، بدنش عادت داره دیگه بعیده مشکلی باشه.

میخوای بیشتر از قسمتی بده که گوجه نداره، یعنی فقط پلوی رنگ گرفته باشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پس نگران نباش  بده اما کلا همیشه همه چیزو از کم شروع کن

آخه غذای خودمون رو میخوام بهش بدم بخاطر همین کم و زیاد ش نمیتونم بکنم 

اگه الان دیگه مریض نیست، و بیماریش بخاطر اون غذا نبوده، بدنش عادت داره دیگه بعیده مشکلی باشه. میخوا ...

آره اون که حتما گوجه رو بهش نمی‌دم 

از ۹ غذای خودمون رو میدادیم؟  یادم نمونده  خب پس طوری نیست بده

والا دکترا که میگن از ی سالگی غذای سفره بدین اما از هر کی میپرسم میگن از همون هشت و نه غذای سفره دادن ب بچه