2777
2789
عنوان

تشخیص نوع پرده بکارت+لطفا فقط خانوما

82658 بازدید | 65 پست

اول از همه معذرت میخوام ک رک صحبت میکنم

حقیقتش من و نامزدم تا بحال رابطه از جلو نداشتیم و من مخالفم ک توی دوران نامزدی بکارتمو از دست بدم

دیروز در حین معاشقه نامزدم انگشتش رو فرو کرد جلوم"ببخشید"

و در کمال تعجب نه درد داشتم ن خونریزی

نامزدم گفت احتمالا پردت حلقویه 

حالا میخوام برم دکتر ببینم نوع پردم چجوریه ک اگه حلقویه دیگه ترس نداشته باشم.

حالا چندتا سوال دارم

1)پیش چه دکتری برم و چی بگم؟

2)هزینش چقدره؟

3)درد داره؟چطور معاینه میکنه؟

4)نوبت میزنه یا همون موقع معاینه میکنه؟

5)خودش مینویسه نوع پردم رو؟

دوستان لطفا دعوا یا توهین نکنین..و اینکه این خواست خودمه ک نوع بکارتم رو بدونم پس لطفا نظرتون رو تحمیل نکنین..سپاس

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکارت افسانه اس چیزی به اسم بکارت اصلا وجود نداره  پیشنهاد میدم بری پیج فمینیسم روزمره رو حتما ...

مگه میشه؟!

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
واقعا نمیدونی باید پیش چه دکتری بری! مشخص دکتر زنان دیگه  دکتر مغز و اعصاب که بکارت ...

نمیدونستم زنان یا ماما!

چ عصبی!!

برو پیش دکتر زنان .ماما.بگو برات تشخیص بده نوعش و درد و اینام نداره خیلی سادس

هزینه ی جدا داره؟

یا پیش ماما برو یا متخصص زنان و زایمان 

حق ویزیت میدی 

قبلش زنگ بزن یه نوبت بگیر بعد برو

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

باید بری پیش دکتر زنان من دو سال پیش ۱۰۰ دادم 

بعد عزیزم یه طرز فکر اشتباه اینه پرده حلقوی خون نمیاد

من خودم خالم زنداییم همه حلقوی بودیم همه هم خونریزی داشتیم

معاینه درد نداره.اینکه نوبت میزنه یا همون موقع بستگی داره به دکتر

به من نوبت داد

نوع پرده رو بپرس میگه البته واسه من تو برگه نوشت حلقوی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍