2777
2789
عنوان

شوهرم میخاست ....

402 بازدید | 14 پست

همسرم بخاطر راحتی ما اپارتمان اجاره نکرد ویلایی اجاره کرد ماهی ۳۵۰۰کرایه ی اونو میده بماند که حدود ۵تومن کرایه و شارژ مغازش میشه و کلی هم خرج خوردو خوراک ماهیناست....با این وضعیت اقتصادی هم کارشون یکم خراب شده به زور در میارن،،،چون این  خونه بزرگتر سد شوهرم خودش ۳تا فرش سفارش داد که حدود ۱۷تومن میشه که ۵تومنشو دادیم بقیشم بعد تحویل باید بدیم بعد دیشب شوهرم گفت میخاستم واسه روز زن واست طلا سفارش بدم حتی پیگیرم شدم(راست میگه چون دیدم تو گوشیش واسه حک چهره رو طلا پیام داده بود به دو نفر)ولی چون طلا داره همش میاد پایین میترسم ضرر شه بگیریم بعد باید پول فرشاهم تسویه کنیم و گفت بمونه بعدا میگیرم😕منم یکم حالم گرفته شد😑چون اولش دیدم پیگیره خوشحال شدم

دخترم دنیای من♥️

عنوانت گول زننده بود😄

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ کفتم بیاین دلداریم بدین

گولمون زدی😄

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

شوهرتون مرد خوبیه عزیزم،قدر زندگیتونو بدونین و کمک حالش باشین..بخاطر نخریدن طلا ناراحت شدین؟ والا شوهر من یه تبریکم نمیگه

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

مهم ابنه بفکر بوده حتما پول دیتش بیاد میگیره 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗