2777
2789

سلام میخواستم بدونم برای جوشهای ریزی ک  زیر پوسته و رنگ پوسته هم مناسبه ؟ ، وقتی صورتمو میشورم انگار شن رو پوستته خیلی نمای بدی داره

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

برای جوش های چرکی و کیستی تجویز میشه و آخرین قدمه

برای جوشای ریز زیر پوستی چیزای ذیگه زو امتحان کن این دارو خیلی قویه

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جوشای افتضاحی زده بود صورتم متورم و بزرگ

رفتم دکتر ازینا داد برا دوماه. ی رور درمیون مصرف کردم کانل از بین رف

بنظرم بری دکتر بهتره

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
من جوشای افتضاحی زده بود صورتم متورم و بزرگ رفتم دکتر ازینا داد برا دوماه. ی رور درمیون مصرف کردم ک ...

آره واسه جوش های چرکی و فعال که مقاوم به درمان های دیگه ن درنهایت راکوتان میدن

رواکوتانو دکتر اول کار نباید تجویز کنه خیلی عوارض داره اول با چرک خشک کن و داروهای موضعی شرو میکنن رواکوتان اخرین راه درمانه من ی مدت خوردم صورتم مثل ایینه شد بار دار شدم دوباره ریخت بیرون جوشام 😭ولی راضیم ک ی مدت اوتم بهترین دوران زندگیم جوش نداشتم

خیلیم گرونه حاضرم دوباره از شکمم بزنم اون قرصو بخورم البته با تجویز دکتر 

چون کلسترول خونو بالا میبره کبدو از کار مینداره باید هر دوره ک میخوری آزمایش بدی 

آره واسه جوش های چرکی و فعال که مقاوم به درمان های دیگه ن درنهایت راکوتان میدن

اره ب هیچ صراطی مستقیم نبودن

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
رواکوتانو دکتر اول کار نباید تجویز کنه خیلی عوارض داره اول با چرک خشک کن و داروهای موضعی شرو میکنن ر ...

من دو ماه کمتر استفاده کردم و الان دو ماهی میشه ک دیگ نخوردم و صورتمم دیگ جوش نزده بنظرت ممکنه بازم بدا دربیاد

برای جوش های چرکی و کیستی تجویز میشه و آخرین قدمه برای جوشای ریز زیر پوستی چیزای ذیگه زو امتحان کن ...

عزیزم همه چیزو امتحان کردم خیلی زیاده جوشها ،دکتر میرم ولی میخوام بدونم این جوشهارو هم درمان میکنه؟

نه واسه اینا که قرص سنگینی مثل راکوتان نمیخورن  اونها منم داشتم یه بار تو کلینیک پوست بهم گفتن ...

همه راه هارو امتحان کردم دکتر میرم ولی میخوام بدونم جدا از مضراتش ،این نوع جوشم درمان میشه

رواکوتانو دکتر اول کار نباید تجویز کنه خیلی عوارض داره اول با چرک خشک کن و داروهای موضعی شرو میکنن ر ...

هیچ راهی نتیجه نمیده ،میخوام بدوتم جدا از خطرات راکوتان ، برای این جوشها هم جواب میده؟

من دو ماه کمتر استفاده کردم و الان دو ماهی میشه ک دیگ نخوردم و صورتمم دیگ جوش نزده بنظرت ممکنه بازم ...

میدونی جوش علت درونی داره ادم باید بیماریشو درمان کنه اینا به نظرم موقتن تا از درون علتش پیدا نشه و درمان نشه خوب نمیشه دلیل جوشای کم تیروییدمه ک عفونیه ولی واقعا نمیدونم کجا برم دکتر قدیما میزفتم بیمارستان فوق تخصص غدد خیلی دکترش خوب بود الان دیگ ب خاطر کرونا نمیتونم برم از جوشامم خسته شدم😞