2777
2789

یه فایل نمونه سوال تاریخ دارم زیپ هستش میخاستم همشو پی دی اف کنم ک قابل سرچ باشه کسی بلده یادم بده برنامه رار رو هم نصب کردم 

برای زندگی همدیگر دعا کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انگلیسی داشتم نشد سرچ کنم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بعضی پی دی اف ها قابل سرچ هستن بعضی نه. فایلش رو اکسترکت کن، بعد یه کلمه از خود متن سرچ کن. اگه پیدا کرد مشکلی نداره. اگه نه، میتونی تبدیل به وردش کنی (البته همه اینها در صورتیه که چاپیه نه دستنویس)

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/

اول از حالت زیپ درش بیار 

رو فایلت راست کیلک کن و اکسپرت فایل رو بزن یه پوشه به همون نام فایل زیپ درست میشه 

بعد اگر فایل اصلی ورد هست بازش کن و برو تو قسمت فایل بزن سیو از بعد تو کادر که زده نوع گزینه پی دی اف رو انتخاب کن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

عزیزم اول ‌فایل زیپت رو اکسترکت کن، بعد فایلایی که اکسترکت شده رو بریز توی یه فولدر روی دسکتاپ یا هرجایی که میخوای. توی اینترنت سرچ کنی، یه سری سایتا هستن که فایلا رو به پی دی اف تبدیل میکنن. توی‌یکی از اونا برو،‌فایلو آپلود کن و پی دی افش رو بهت میده، میتونی دانلود کنی

عزیزم اول ‌فایل زیپت رو اکسترکت کن، بعد فایلایی که اکسترکت شده رو بریز توی یه فولدر روی دسکتاپ یا هر ...

میتونی شما انجام بدی فایل بفرستم

عزیزم اول ‌فایل زیپت رو اکسترکت کن، بعد فایلایی که اکسترکت شده رو بریز توی یه فولدر روی دسکتاپ یا هر ...

اکسترکت چجوری بزنم.بعدشم چ سایتی

اکسترکت چجوری بزنم.بعدشم چ سایتی

فایل زیپ رو که باز میکنی با یه برنامه ای باز میشه که خودش میتونه اکسترکت کنه. extract این گزینه رو باید پیدا کنید.

آموزش ریاضی دبیرستان به صورت رایگان در کانال آپارات https://www.aparat.com/riazi.motevasete/
عزیزم من امروز به کامپیوتر دسترسی ندارم. اگر میتونی تا فردا صبر کنی، فردا بفرست برام درستش میکنم برا ...

باشه ایدی تلگرام بده بفرستم برات