2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دکتر منصور شاکری تا حالا رفتید واسه سونو پیششون؟

من آن تی و آنومالی رو پیش ایشون رفتم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
[QUOTE=197709094]بله کلینیک شفا[QUO ان تی واستون حدس زد؟ من رفتم کوچه مخابرات سپنتا

جنسیت منظورته؟ نه گفت معلوم نیست دیروز رفتم آنومالی گفت دختره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
جنسیت منظورته؟ نه گفت معلوم نیست دیروز رفتم آنومالی گفت دختره

منم ۱۵ هفته رفتم پیشش گفت دختره هرجا رفتم واسم عکس سونومو گذاشت یا اینکه مانیتور داشت نگاه کردم بالا سرم بچمو ولی این هیچی نداشت

منم ۱۵ هفته رفتم پیشش گفت دختره هرجا رفتم واسم عکس سونومو گذاشت یا اینکه مانیتور داشت نگاه کردم بالا ...

والا من خرم آبادی نیستم جایی رو بلد نیستم اینم چون نزدیک خونه مون هست رفتم پیشش انشالله سالم باشه جنسیت مهم نیست برام 

من دکتر خوب هم نمی‌شناسم بیمه م تامین اجتماعی هست و باید سزارین بشم

من انجام ندادم آجی ، ولی شنیدم سونوگرافی دکتر مجید ساکی ، ساختمان نور کارش خوبه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
شوهرت خرم ابادیه؟ دکتر علی حسینی بهترین دکتره 

آره کارش خوبه سرشم شلوغه الان من باردارم باید با پارتی بازی نوبت بگیرم🤦🏻‍♀️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
شوهرت خرم ابادیه؟ دکتر علی حسینی بهترین دکتره 

نه کار شوهرم اینجای دکتر علی حسینی تو کدوم بیمارستان عمل انجام میده؟ 

یه نفر دیگم پرسیدم ایشونو معرفی کردن 

میگما من رفتم پیش شاکری برای سونو گفته دختره یعنی ممکنه اشتباه گفته باشه؟ گفتم تا سبکم برم کمی خرید کنم برای بچه