2777
2789

آیا من حاملم خیلی حالم بده از بوی غذا بدم میاد سینه درد دارم همین جور موندم کلافه شدم مامان ندارم کنارم باشه خواهر می‌کنی برام دعا کنی ازمایشم منفی شد ولی هنوز پریود نشدم بنظرتون دوبار آزمایش بدم

کیست ندارم.

تعداد رای : 13
نظرسنجی
الان حاملم
5
38%
حامله نیستم
1
7%
ی مشکلی دارم
2
15%
50(50
5
38%
خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین

خیلی سخته تو زندگیت هم خون نداشته باشی 

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین

دعوتت میکنم به تاپیک اخرم ❤

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب دلم افتاد حامله ای

خدا کنه برام دعا کن خیلی محتاجم 

برات بهترینارو از ته دل آرزو میکنم

عزیزم بخاطر سرمای هوا بیشتر زنها پریودیشون عقب جلو میشه .... دوست ندارم بهت امید الکی بدم بعد یهو بشکنی.... منم مثل تو تنهام مادرم ده ساله حدا شده نه خواهر نه برادر دارم و توی خانواده ی پدریم منفورم و حتی کاری کردن روز عقد ابروم بره جلو شوهرم و خانوادش اما خدا همیشه پشت بی کساست ..... غصه نخور صبور باش و شک نکن ب زودی باردار میشی

عزیزم بخاطر سرمای هوا بیشتر زنها پریودیشون عقب جلو میشه .... دوست ندارم بهت امید الکی بدم بعد یهو بش ...

مرسی خانمی بیشتر همین اتفاقایی که گفتی برام افتاده 2سال نیمه از تنهایی زجر میکشم خیلی دوست دارم مامان بشم مهمترین آرزومه 

انشالله همه حاجت روا بشن الهی آمین

مرسی خانمی بیشتر همین اتفاقایی که گفتی برام افتاده 2سال نیمه از تنهایی زجر میکشم خیلی دوست دارم ماما ...

انشاالله ب حق حضرت زهرا س ب خاسته دلت برسی ودلت شاد بشه عزیزم همین ک خدا رو داشته باشی نباید غصه داشتن کسیو بخوری..همینام ک خواهروبرادر دارن انگار ندارن چون جوری شده ک ادما ازهم دور شدن وفاصله میگیرن پس فقط همیشه وهمه جا با خداباش ک تنها خداونده ک همیشه کنارته ویاریت میکنه..من الله توفیق