2777
2789

چند سال پیش تو یه شرکت کار میکردم خیلی زحمت میکشیدم رئیسم همیشه میگفت کارت خوبه و راضی بود بعد یه خانم اومد شرکت تازه کار بود فقط یه ماه اونجا بود محبوب تمام همکارام شده بود همه دوسش داشتم و خیلی کمکش میکردن اگه من از همکارم می خواستم برام کاری انجام بده انجام نمی داد ولی با کمال میل برا اون انجام میدادن راستش خیلی بهش حسودیم میشد آخه اون چی داشت که من نداشتم!!!

یعنی طوری بود که بهش کمک کردن پیشرفت کنه و حقوقش 3 برابر من شد 

از همه همکارام متنفر بودم چرا تا این حد تبعیض قائل میشدن بین ما 

این یه مثال بود ...

اصلا کلا زندگیم اینجوره کارام به چشم نمیاد کسی برام کاری انجام نمیده  پیش بقیه هیچ محبوبیتی ندارم اون خانم 11 سال از من کوچیکتر بود 

واقعا چرا اینطوری شد الان رفته یه جا دیگه کار میکنه اونجا هم همه جوره کمکش میکنن رشد کنه 

مامانبزرگم همیشه میگه این آدما ستارشون پرنوره :)

بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه   التماس دعا 😘🫂💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دلایل مختلف داره 

بعضیا خیلی چندرو هستن واسه همین پیش همه محبوبن

بعضیام ملاک های ظاهری دارن مثلا خوشگلن خیلی تیپ‌میزنن با عشوه حرف میزنن و این چیزا 

من تو اشناهای خودم اینجوری دیدم ک یک نفر محبوب دل ها میشه 

ولی تو اگه خودت باشی خود واقعیت هیچ وقت محبوب همه نیستی و این خیلی خوبه 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

حس درونی..شما این حس و از خودتون دور کنید همه چی درست میشه شما خودتونو چطور ببینید همه هم همون طور میبینن

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙

مهره مار داره.دقیقا میدونم چی پیگی چون منم تو محیط کارم خیلی دیدم.اون چیزایی که دیدم میگم اولا خوش زبون بوده خیلی مهربون  و مردم دار بودن.مثلا من هیچوقت به جای کسی شیفت نمیمونم ولی خب اون مثلا میگفت من میمونم و ...اینا همش باعث میشد که همه دوسش داشته باشن و دررضمن نمکی بودن و خوش صحبتی و به دل نشستن حیلی مهمه

یاشاسین آذربایجان💓✌