2777
2789

یه پسر چهار سال و ده ماهه دارم ناشکری نمیکنم عاشقشم حیلی پسر خوب و باهوشیه ولی خیلی حرف میزنه کلا زود حرف افتاد جوری که تو فامیل معروف بود سر و زبونش ولی دیگه بیش از اندازه حرف میزنه کارتون میبینه همینجور باید همزمان با دیدن راجع بهش با ما حرف بزنه همش هم میگه دارم حرف میزنم نگاه کن از دستش هیچکاری نمیتونم بکنم بازی میکنه هی باید تعریف کنه و حرف بزنه با گوشی بازی میکنه هی باید نشون بده و حرف بزنه اصلا به کسی مهلت حرف زدن نمیده تو خونه.من و همسرم عادت داریم با هم حرف بزنیم از اتفاقات کارمون یا مسائل دیگه یا اخبار ببینیم راجع بهش صحبت کنیم حرص بخوریم این اصلا نمیزاره همش خودش در حال حرف زدنه ما هم حرف بزنیم از کوره در میره میگه با هم حرف نزنید به من گوش بدید حالا دو ساعته داره حرف میزنه ما دو تا کلمه حرف میزنیم میگه وای بسه دیگه حرف نزنید گوش کنید  

امروز از اون روزهاس که دیگه کلافه شدم ازش

😁😁نه بچه ندارم ولی خودم همچنین بچه ای تا ۲ سال پیش برای مادرم بودم😁😰

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین توروخدا اوضاع رو

من دارم امن یجیب میخونم بچم حرف بزنه اونوقت شما کلافه شدی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

دیروز داشتم با استادم حرف میزدم.دخترم عررررررررر میزد که بدهدمنم حرف بزنم.دیگه استادم بنده خدا خودش گفت گوشیو بده بهش. انقدر وراجی کرد آخرشم گفت خب دیگه حوصله ندارم.خداحافظ! گوشیو که گرفتم استادم گفت ماشاالله ماشاالله مثل مادرش فضول و وراجه😐

دختر سه سال و نیمشه. آبرومو همه جا برده بسکه حرف میزنه

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟

دعا کنید بچه منم پرحرف بشه سرم درد بگیره از حرف زدنش

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

دخترم ۹ سالشه همیجوره

از وقتی شروع به حرف زدن کرد همینجور بود😐منم کم حرف،

مثلا یه ویس۱ دقیقه ای خانمشون میزاره تو گروه کلاسی،خدا شاهده میاد برا من یک ساعت تعریفش میکنه و آب و تابش میده

۱ ساعت دیگه برمیگرده تجزیه و تحلیلش میکنه و...همینجور مخ منو میخوره

اخرش من جیغ میزنم دیونه میشم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من رتبه اول رو داشتم 😂😰اونقد میحرفیدم حتی به فروشنده هم میگفتم مامان اون کیه یا به دیگران

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
دیروز داشتم با استادم حرف میزدم.دخترم عررررررررر میزد که بدهدمنم حرف بزنم.دیگه استادم بنده خدا خودش ...

عزیزم  پس همه بچه ها همینطورن گاهی واقعا صبرم لبریز میشه پسر منم هی بین کلاس میاد میخواد برا بچه ها ویس بزاره امروزم مامانم پیششون بود از اتاق میشنیدم مامان بنده خدا همش داشت تعریفهاشو گوش میداد دو دقیقه با گوشیش حرف زد این غر میزد چقدر حرف میزنی قطع کن من دارم حرف میزنم گوش بده