2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی حس بدیه یعنی

بایدیادبگیری وباخودت تکرارکنی که بخاطرپریودهست اینجورمیتونی به حس پرخاشگری درونت تسلط داشته باشی بازم حالت بده هانه بگم خوبه ولی لااقل میتونی خودت قانع کنی که به کسی چیزی نگی مدام تواون دوران توقع محبت نداشته باشی که اگرنکردحالت بدتربشه رو روان خودت تاحدودی کارکن بازم میگم نمیگم کلن حالت خوب میشه اگرهرحس بدیم داشته باشی نهایت کنترلش میکنی واینجوراذیت نمیشی

اه بددددده کاش اینجوری نمیشدیم من دقیقا از دنیا سیر میشم😑

خودمون ک از دنیا سیر میشیم هیچ بقیرم از دنیا سیر میکنیم😂من میخوام کلا قبل از اینکه شرو بشه تنها باشم تا وقتی که کلا پریودم تموم میشه

ولی حیف ک از اول تا اخر باید کنار خانواده محترم به سر ببرم😑

بخاطر چیه واسه شما؟؟؟

من کلا افسردگی ژنتیکی دارم و دارو میخورم.موقع پریود انقد دنیا رو سیاه میبینم  از همه بدم میاد و‌پرخاشگر میشم

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

من شده واسم ی معضل 

انقد زندگیمو مختل میکنه که وقتی پریودم تموم میشه باز استرس اینو دارم مه وای دوباره میادو دوباره اون حال خرابو چیکار کنم

ولی بزنم به تخته دوماهه انگار شدتش کمتره یکم نسبت به قبل نرمالترم ناگفته نمونه که این دوماه زینک میخورم

من شده واسم ی معضل  انقد زندگیمو مختل میکنه که وقتی پریودم تموم میشه باز استرس اینو دارم مه وا ...

عه پس زینک موثره....خیلی واقعا وضیت بدیه نن حالمو خیلی بد میکنه حتی دیگه خجالت میکشم از شوهرم چون رفتارم خیلی بچگانه میشه

عه پس زینک موثره....خیلی واقعا وضیت بدیه نن حالمو خیلی بد میکنه حتی دیگه خجالت میکشم از شوهرم چون رف ...

اره خیلی 

خب کلا این تغیر رفتار بخاطر کمبود اهن و ویتام ب و ث هس اگه زینک یا ففول بخوری تاثیر داره