2777
2789

بچها کیا وقتی چندروز مونده به پریودشون روحشون مریض مبشه وای واسه من خیلی شدیده..یعنی قشنگ تا مرز افسردگی میرم دلم میخواد بمیرم شبا گریه میکنم همش از شوهرم انتظار توجه دارم راستش دلم واسه خودم میسوزه که چقدر من منتظرمیمونم که شوهرم بهم توجه کنه وقتی بهم توجه میکنه حالم خوب میشه واقعا چرا اینجوریه؟؟؟بچها دوستاتونو اگه خواستید تگ کنید همه از تجربیات این دورشون بگن

منم همینطورم.انقدررررر افسردگیم تشدید میشه یهو میبینم دارم ظرف میشورم گریه میکنم. سیب میخورم گریه میکنم.البته من ب خاطر کم توجهی نیس دلیلش

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا طبیعیه     بخاطر هورمونها مونه     شما خوبه فقط توجه میخوای   من چشم دیدن آدمیزاد رو ندارم با همه سرجنگ دارم   سردرد  شدید  بعد از دوره    خجالت میکشم ازشون 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
کاملا طبیعیه     بخاطر هورمونها مونه     شما خوبه فقط توجه میخوای   من چشم ...

اخه توجه که میخوام اگه توجه نبینم خیلی عصبی میشم تو خودمم از شوهرم همش شاکیه دنبال بهانم که گریه کنم اصلا یه وضعی

من همش دعوا میکنم وقهر میکنم  بنده خدا همسرم به بچه ها میگه مامان مریضه و سرگرمشون میکنه سعی م ...

خوبه که همسرت میدونه...واسه من چون قبلش یعنی حدودا یه هفته قبل اینطوری میشم حس میکنم شوهرم یادش میره خودمم حتی یادم میره که واسه این موضوع هست بعد اینکه تموم میشه میگم ها واسه عادت ماهانه بود که اینطور شدم