2777
2789
عنوان

ارتودنسی

137 بازدید | 18 پست

سلام کیا تجربه ی ارتودنسی داشتن درد داره چطوره من امروز یه دندون کشیدم حالا قراره روز دوشنبه برم برا ار تودنسی لطفا اگه تجربه ای خودتون یا اطرافیانتون دارید بگید ممنون 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

من انجام دادم. درد خیلی زیادی نداشت. از درد دندون کشیدن که کمتره مسلما. فقط پروسه ی  طولانی ایه و خود سیم ها هم خیلی ظاهر جذابی ندارن و غذا توشون گیر می کنه و... اما من در نهایت از انجامش راضی ام.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهارماهه انجام دادم فقط هفته اول یه خورده اذیت میشی که با مسکن قابل تحمله دردش وگرنه هیچ درد زیاد ...

جلسه اول که سیم ها رو وصل میکنه چطور 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
من انجام دادم. درد خیلی زیادی نداشت. از درد دندون کشیدن که کمتره مسلما. فقط پروسه ی  طولانی ایه ...

جلسه اول موقع وصل کردن سیم ها چی 

من انجام دادم. درد خیلی زیادی نداشت. از درد دندون کشیدن که کمتره مسلما. فقط پروسه ی  طولانی ایه ...

چندوقت باید سیم و فلزش روی دندون باشه؟

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

دوران بارداریم همش با دندون درد گذشت الانم که دندون کشیدم درد میکنه امسال فقط درد کشیدم 😭😭😭😭

من ارتودنسی کردم

نگران نباش عزیزم سختیش همین دندون کشیدنه و چند روز اول ارتودنسی یکم درد داره چون دارع ب دندونات فشار میاد و یکم سیم توی دهنت احساس میکنی یه چیز اضافی توی دهنته که بعد چند روز بهش عادت میکنی و دردتم از بین میره نگران نباش یه چیزایی هست اسمش موم هست بخر اگر جایی از سیم دهنتو اذیت میکنه باید بزنی روی اون قسمت... به دکترت بگی راجبش برات توضیح میده حتما مسواک مخصوص ارتودنسی بخر و خیلی مسواک بزن بگو دهانشویه و خمیر دندون هم بهت معرفی کنن ک چی بهتره نخ دندان مخصوص ارتودنسی هم هست ک عالیه استفاده کن... اگرم دندون خراب داری قبل از ارتودنسی حتما درستش کن تا دچار مشکل نشی 

درد که نداره جز روزای اول که عادت میکنی حل میشه جدای از تغییر ظاهر مراقبت زیاد بهداشتی  میخواد چون لای سیم و براکت خیلی مواد غذایی گیر میکنه به علاوه اینکه ماهی یکبار نیاز به چکاب  داری و بعد یه مدت کش هم لازم باشه بهت میدن اونم مثل روزای اول ارتودنسی تا چند ساعت اذیت میشی بعد عادی میشه 

درد نداره اصلا

واقعا اخه چن تا تاپیک خوندم گفته بودن درد داره وحشت کردم 

واقعا اخه چن تا تاپیک خوندم گفته بودن درد داره وحشت کردم 

نه اصلا درد انچنانی نداره که نتونی تحمل کنی شاید واسه بچها سخت باشه تحملش فقط من که خودم اصلا نفهمیدم از درد دندون پر کردن و کشیدن خیلیییییییی کمتره

قوی اما بی حس❄🖇

وااای مرسی داشتم میمردم از استرس من عصب کشی و پر کردنشم انجام دادم اصلا درد نداشت یعنی میشه اینم درد نداشته باشه 😢😢😢😢