سلام دوستان
من کاربر خیلی قدیمی قدیمی هستم اسمم رو اگر بگم همه میشناسن.
تاپیک پربازدید از مشکلات زندگی مشترک زیاد داشتم.
زندگی عاشقانه که با عشق خالص شروع شد و تا شش سال خوب جلو رفت بعد از اومدن بچه تا الان که یازده ساله از ازدواج من میگذره، موضوعات مشکوک و بی علت وارد زندگی مون شد که قهر و از خونه رفتن شوهر از،یک دو روز شروع تا اینکه پارسال پنج ماه رفت امسال هم شش ماهه که رفته و هیچ غیرت و محبتی نه ب من نه ب بچه داره. در حال طلاق توافقی هم هستیم و مشاوره میشیم.
مادرشوهر من خیلی دنبال طلاق ما بود
خیلی طولانی میشه اگر وارد بشم. فقط من دختر اهل نماز و قرآن ذکر هستم خیلی دعا و ... در روز شاید دو ساعت
اما طلسم جدایی مادرشورم گرفته انقدر قوی،هست که هیچ گونه دعای من اثر نداره اقدامات من برای جلب رضایت شوهرم.
منم دل شکسته هستم خیلی
شما خانومین درک میکنین منو فکنین شوهر بذاره بره از خونه شما رو بچه سه ساله
شما جوون زیبا و تحصیل کرده...
ب قران محمدی فقط میشینم ذکر میگم و دعا و نماز اما ب هیچ جا نمیرسم. گفته فقط در یک صورت برمیگرده، مهریه مو ببخشم، 110 سکه مهریمه. ب خدا بیکار بود ازدواج کردم، من کارمند، عروسی نگرفتم پایه پاش زندگی ساختم. ب خدا خیلی دلم کبابه واسه بچم واسه خودم
شوهرم عاشقانه منو بچه رو میپرستید بی دلیل ب اینجا رسید زندگیم. مادر شوهرم روز عقد گفت اگر ب پسرم سخت بگذره شده 10 تا نوه داشته باشه شده زمین گیر شده باشم، فلج شده باشم خدمت خودش و ده تا بچه شو میکنم، الانم کلا دو تا بچه داره، خواهرشوهرم هم خونه مادرشوهر منه، هر دو دارن طلاق میگیرن هم شوهرم هم خواهر شوهرم. ب قران شوهر خواهرشوهر م اقاس، اهل دود و دم نیست مهندس ماهی هشت تومن میگیره، خونه ماشین خودش خوش بر و رو. اونم یه بچه داره.
امشب شب وفات خانم فاطمه الزهرا هست من خیلی دلشکسته م. برای همه تون الرحمن و یس می خونم دعا کنید برام چون هر نفسی حقه.
هر کمکی می تونید برای من معنوی انجام بدین از دعا و انرژی مثبت و اینا
ممنونم عزیزان خدا به خودتون خانواده محترم تون سلامتی بده