2777
2789

من هیچ وقت متوجه فشارخونم نمیشم

مثلا الان احساس میکنم فشارم پایینه؛ولی تپش قلب زیادی دارم و تو سرم نبض حس میکنم  

نمیدونم الان فشارم پایینه یا بالا

کاربری سومم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تپش قلب فشار خون بالاس چشمت سیاهی بده بالاس

سرت سنگین بشه یا چشمت سفیدی بره فشار خون پایینه یا قندت افتاده

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤
من همینجوری ام و فشارم بالا میره  بازم باید فشارتو بگیری

الان یعنی فشارم بالا رفته؛آخه من تا دو سه سال پیش فشار پایین بودم همیشه

الان دوساعته بی حال رو تخت دراز کشیدم نمیتونم پاشم

تپش قلب و نبض تو سر دارم

کاربری سومم   
تپش قلب فشار خون بالاس چشمت سیاهی بده بالاس سرت سنگین بشه یا چشمت سفیدی بره فشار خون پایینه یا قندت ...

احساس میکنم الانه که قلبم از جا کنده شه😑

کاربری سومم   
الان یعنی فشارم بالا رفته؛آخه من تا دو سه سال پیش فشار پایین بودم همیشه الان دوساعته بی حال رو تخت ...

ش

ایدم پایینه و شاید هم هیچ کدوم تا هر بار که علائم دارین چک نکنید مشخص نمیشه

تپش قلب فشار خون بالاس عزیزم به خاطر اینه که کسایی که مشکل قلب دارن همیشه مواظبن فشارشکن بالا نره

تپش قلب فشار خون بالاس عزیزم به خاطر اینه که کسایی که مشکل قلب دارن همیشه مواظبن فشارشکن بالا نره

چه جالب،من تا دو سه سال پیش همیشه فشارم پایین بود نمیدونم چی شد که فشارم بالا رفت

کاربری سومم   
چه جالب،من تا دو سه سال پیش همیشه فشارم پایین بود نمیدونم چی شد که فشارم بالا رفت

شاید هم کلا مشکل فشار نباشه دلایل زیادی ممکنه داشته باشه حتی استرس و فعالیت زیاد تپش قلب میاره