2777
2789
عنوان

راهنمایی لطفا علائم بارداری

77 بازدید | 8 پست

۱۲ روز از تخمکگذاریم میگذره دو سه روزه کم دلپیچه دارم  میگیره ول میکنه فقط دلپیچه دستشوییم عادیه فقط امروز کلا با اینکه همش مایعات خوردم ببخشید رنگ ادرارم خیلی زرده من همیشه صبحا فقط ادرارم پر رنگ میشد و بگم کمرمم درد میکنه کسی بوده این علائم و داشته و باردار بوده باشه؟؟؟ بی بی چک بزنم نشون میده 

اینم بگم که نه چیز سرد خوردم نه سرما گذاشته به شکمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم اقدامم مثل شما هیچ کدوم از علائم نشونه قطعی از بارداری نیس ممکنه من بگم اره ولی نباشه دلپیچه کمردرد سینه درد گرفتگی عضلات سرگیجه حالت تهوع ووووو....بقیه علائم همه میتونه بارداری باشه هم قاعدگی ..تنها راهش صبرکردن تا سه روز از موعدت بگذره دیگ بی بی چک هرچی نشون بده جوابش قطعیه 

و اینم بگم اینجا نی نی سایت یعنی عجایب😊اون خانومی ک میگ من چهار روز قبل موعدم فهمیدم باردارم دقیقا لقاحش روز بعد پاک شدنش بوده....ازاخرین نزدیکیت ۱۴ روز بگذره بی بی چک بزن یعنی تو بازه ۱۴-۱۶ جواب قطعیه

و اینم بگم اینجا نی نی سایت یعنی عجایب😊اون خانومی ک میگ من چهار روز قبل موعدم فهمیدم باردارم دقیقا ...

عزیزم همه که قرار نیست طول قائدگیشون یکی باشه