سلام کسی میدونه چجوری میتونم کاردکسمو ببرم یه آموزشگاه دیگه ثبت نام کنم؟؟ با منشی و مدیر آموزشگاه بحثم شده، بخاطر همین کارمو میندازن عقب برا شرکت تو ازمونا میگن تکمیل ظرفیتیم و.. چجوری میتونم شکایت کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم نمیشه تغیر داد. منم جدیدا با مدیر اموزشگاه رانندگی درگیر شدم از بس بی نظم بودن.. من الان چهار ماهه درگیر این گواهینامه کوفتیم خیلی عصابم خورده بابتش
باید مجددا تویه آموزشگاه دیگه ازنو ثبت نام کنید وگرنه امکانش نیست چرا می تونید اون دوازده جلسه تمرین رانندگی رو یه آموزشگاه دیگه برید ولی برای امتحان حتما باید تو همون آموزشگاه باشید اگرهم که میخوایین اونجا نباشید باید اون پرونده باطله بخوره وازنو یه آموزشگاه دیگه ثبت نام کنید
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
شما خوبه ۴ماه من یکسال! تازه الانم میگن تکمیل ظرفیت منشیش که اصلا حححححرف نمیزنه بگه ساعت چند چه روز ...
ای بابا.. واقعاعصاب خورد کنی زیاد داشت برام. اتفاقا پنج شنبه با افسر امتحان دادم رد شدم. خیلی عصابم خورده زودتر دوست دارم قبول شم تموم شه. عصابم خورد شده بابتش. ایشالا مشکل شماهم زودتر حل شه.
ای بابا.. واقعاعصاب خورد کنی زیاد داشت برام. اتفاقا پنج شنبه با افسر امتحان دادم رد شدم. خیلی عصابم ...
بدیش اینکه من هم درس دارم هم سرکار میرم اصصصصلا مراعات نمیکنن خدا لعنتشون کنه! بیخیال تو این خراب شده همه چی درب و داغونه میگذره.. من یه دور دیگه باید باهاشون دعوا کنم حساب کار بیاد دسشون ؛)