2777
2789
عنوان

صدوق خونگي عضو شدم تقلب كرد

4902 بازدید | 49 پست

بچها صندوق وام خونگي عضو شدم 

ماه ٧ پول زدم 

اين ماه نيم ساعت قبل قرعه پول زدم حسابش

اسمم در اورده بود از قرعه كشي

در صورتي ك يبار ديگ همينحوري كرد دوستش بود مجدد قرعه انداخت

الان ك گفتم بهش 

ميگه من جنس شما ها ميشناسم و هزارتا حرف ديگ

پول ٧ ماه پرداختيمم نميده

بگو شکایت می کنم

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

دیگه تا اخر باید بری عزیزم

معمولا هم یکی دو روز قبل پول میزنن 

یا شرکت نکن یا مجبوری تا اخر بمونی

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شکایت کن برو بانک واریزی هات برا اونو پرینت بگیر

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

منم کاملا مخالف این قرعه ها هستم ما هم یکبار شرکت کردیم خیلی پشیمونمون کردن تقلب کردن به هم خورد پولمون خیلی دیر برگردوندن اونم با کلی خواهش و التماس تازه کاملم ندادن پولو

همون اول باید قرعه مینداختین تا مشخص بشه هر ماه مال کی هست اینجور بهتره و روش حساب میکنی

اگر انسانی هستی که نمیتوانی به داد کسی برسی اقلًا  "آدم"  باش و داد کسی را در نیاور !
منم کاملا مخالف این قرعه ها هستم ما هم یکبار شرکت کردیم خیلی پشیمونمون کردن تقلب کردن به هم خورد پول ...

كلي فحشم داد 

پولمم نداد يك و خورده

منم بخدا ي دختر تنهام كارگري دارم ميكنم