2777
2789
عنوان

پیدا کردن خط دیگران با کد ملی

1786 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من چند ماه پیش یه خطی داشتم که اون رو به نام مادرم انتقال دادم  اگه کسی کد ملی منو داشته باشه میتونه بفهمه که من همچین خطی داشتم و به نام کسی زده باشم؟مثلا اون شخص برادرم باشه؟

فک نمیکنم ،فقط باید خود شخص بخواد

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نه نمیشه من در یکی از اپراتورها کار کردم و مطمئنم نمیشه مگر اینکه طرف دسترسی بالایی به د ...

ممنون دوست عزیز، من مهر ماه کار انتقال سند انجام دادم و الان هیچ خطی به نام من نیس اگه کسی کد ملی منو داشته باشه و دوستی تو مخابرات داشته باشه ازون طریق دوستش ، از کد ملی من نمیتونن بفهمن که انتقال سند دادم؟

سلام نه نمیشه من در یکی از اپراتورها کار کردم و مطمئنم نمیشه مگر اینکه طرف دسترسی بالایی به د ...

عزیزم حدودا ۱سال ونیم پیش،که از این خط های ایرانسل مفتی اومده بود مامانم یه خط گرفت 

منم‌اون خط رو برداشتم برای خودم باهاش همسرم و امتحان کردم الان همسرم‌خیلی پیگیر هست ،تح وتوح دربیاره بفهمه اون خط به نام کی هست درضمن من اون خط رو همون ۱سال ونیم‌پیش شکوندم

باید چکار کنم  که اون شماره از اسم‌مامانم بیاد بیرون وکلا بسوزه وبه نام نباشه 

عزیزم حدودا ۱سال ونیم پیش،که از این خط های ایرانسل مفتی اومده بود مامانم یه خط گرفت  منم‌اون خ ...

ب احتمال خیلییییی زیاد خط واگذار شده بیخیالش

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
ممنون دوستان عزیز، اصلا امکانش هست که  با فقط کد ملی بفهمه من چند تا خط داشتم که دیگه الان به ن ...

نه قبلا ن ولی حال حاضرو چرا

یعنی بعد از ۱سال ونیم واگذار شده؟ بخوام‌مطمعن‌شم باید جکار کنم‌راهی هست؟

اره 

مگه خط ب نام مادرت نبوده؟ 

کارت ملی مادرتو ببر خدمات مشترکین بگو چ شماره هایی با این کارت ملی خریداری شده 

عزیزم حدودا ۱سال ونیم پیش،که از این خط های ایرانسل مفتی اومده بود مامانم یه خط گرفت  منم‌اون خ ...

دقیق نمیدونم عزیزم ، خودمم همچین مشکلی برام پیش اومده نمیدونم چه کنم که متوجه نشن این خط انتقال دادم

اره  مگه خط ب نام مادرت نبوده؟  کارت ملی مادرتو ببر خدمات مشترکین بگو چ شماره هایی با ای ...

عه چه خوب،بعد اگر اون خط هنوز به نامش بود بگم‌ برام از به نامی در بیار راحت میشه ،؟

مثلا بگم اون خط گم شده