2777
2789
عنوان

ینی دیوونه شدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 24 پست
مردی وجود نداره. برای همین میگم دیوونه شدم

دیوونه که نه ولی خوب ممکنه رویا باشه . 🤐

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم دیوونه شده باشم

خخخخ ن دختر دیوونه چیه،خدانکنه.

منم قبلا تو حالت خواب و بیداری(یا خواب نمیدونم) برات بگم خیلی وحشتناک بودا!انگار واقعی بود، یکی داشت برام آهنگ میخوند!انقدررررر هم زیبا میخوند عاشق صداش شدم! ولی بعدش یادم نمیومد!اصلا تاحالا نشنیده بودم اون آهنگو.

بیدار هم نمیشدم انقدر بابام صدا زد بیدار شدم،انگار مرده بودم😂

خخخخ ن دختر دیوونه چیه،خدانکنه. منم قبلا تو حالت خواب و بیداری(یا خواب نمیدونم) برات بگم خیلی وحشتن ...

دقیقا من رد انگشتاشو رو پوستم حس میکردم...

همه چی برام زندست...

أحب نفسي في أي إصدار
دقیقا من رد انگشتاشو رو پوستم حس میکردم... همه چی برام زندست...

دیگه قبرستون نریا!

برو ب خانوادت بگو.بشین یکم قرآن بخون،دعا کن.

یعنی چی!

شاید اون خواب رو ک دیدی،خودت دستت رو فشار دادی.حس میکنی اون طرف بوده.انشالله ک چیزی نیس. دیگه هم ب خودت نگو دیوونه یا روانی.

بهش فکرم نکن یعنی ب کلی فراموش کن.چون اگ هی بهش فکر کنی همه اینارو ب خودت جذب میکنی.

دیگه قبرستون نریا! برو ب خانوادت بگو.بشین یکم قرآن بخون،دعا کن. یعنی چی! شاید اون خواب رو ک دیدی، ...

نه مامانم دیگه نمیزاره تنهایی جایی برم چون بعد اون شب تا دوروز از درد الکی داشتم میمیردم.

به خونوادم چی بگم؟

نمیدونم...

دیگه بهش فکر نمیکنم ولی خب به اون پسر خیلی فکر میکنم و اصلا دست خودمم نیست

أحب نفسي في أي إصدار
نه مامانم دیگه نمیزاره تنهایی جایی برم چون بعد اون شب تا دوروز از درد الکی داشتم میمیردم. به خونواد ...

این خوابت رو.حالا هرچی دیگه فراموش کن!

نمیدونمم چی بگم!

هیچی سردر نمیارم،خداکمکت کنه،انشالله همه‌چیز حل بشه اونجور ک میخوای بشه🌸

مواظب خودت باش.