2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی و رابطه جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 8540 بازدید | 35 پست

زگیل تناسلی درصورتی که سریع بهش رسیدگی نکنی بسیار خطرناک هست میتونه عواقب بدی داشته باشه اما در صورت رسیدگی بموقع کاملا ساده بر طرف میشه و بلامانع هست. بهرحال رعایت بهداشت فردی رو باید جدی بگیرید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من باز نمیشه اصلا چی هس؟

گروه واتساپ دستت میخوره عضو میشی همه گروه شمارتو میبینن

انقد ادم بیشعور؟؟

تووهمه تاپیکاهم میذاره لینکو!

دَر سَرَم دُختَرِ پیری عَصَبی میرَقصَد🎭شَهر بَر رویِ سَرِ مَن عَرَبی میرَقصَد🎈این جَهان با هَمه یِ دَغدَغه هایَش دارَد🪁رویِ یِک جُمجُمه یِ یِک وَجَبی میرَقصَد🌪
نباید رابطه داشته باشید کلا ، تا هردو خوب بشید منم درگیر عفونتم🥺🥺🥺

میدونم. 

بعد از خوب شدن منظورمه 

همسر من هیچ علائمی البته نداره و فقط من دچار شدم و اون احتمالا تو بدنش ویروسو داشته به صورت نهفته.‌اصلا اینا مهم نیس  

میدونم.  بعد از خوب شدن منظورمه  همسر من هیچ علائمی البته نداره و فقط من دچار شدم و اون ...

اونو باید با دکترت حرف بزنی 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم