2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=173013208]قیمت دستتون هست چنده؟[/QUOTلپ تاپ از 15 بود تا  . . .  من خودم تا 20 میت ...

نو؟

اخه کامپیوتر دارم میخام با لپ تاپ عوض کنم 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

سلام عزیزم رشتتون چیه مهمه چیه اگر برای تحقیق می خواین فقط یه لپ تاپ ساده بدون گرافیک کارتونو راه میندازه اما اگر رشتتون چیزیه که پروزه تری دی دارید بهتره گرافیک داشته باشه بعدم دو گزینه هست استوک و نو.... نو خیلی میشه ینی نسبت به هزینه ای که می کنین خیلی میشه مثلا با 15 تومن یه لپ تاپ استوک با گرافیک 2  میتونی بگیری اما شاید با 20 تومن بتونی یه لپ تاپ ساده نو بگیری با توان گرافیکی متوسط... 

سلام عزیزم رشتتون چیه مهمه چیه اگر برای تحقیق می خواین فقط یه لپ تاپ ساده بدون گرافیک کارتونو راه می ...

من دبیرستانی ام رشتم تجربی گفتم منکه قراره بگیرم چیزی باشه به درد دانشگامم بخوره . ممنون از نظرت 

اره نو  اینجور چیزا نو مطمعنه فقط دست دوم ممکنه قطعاتشو عوض کرده باشن

کلا اکثرا لپ تاپای استوک انواعی هستن که اکثر قطعات قابل تغییر هستن این شاید از ان لحاظ که قطعات اورجینال نیستن بد باشه اما همین قضیه باعث میشه این ها قابلیت ارتقای زیادی داشته باشن... مثلا لپ تاپ کاری ما الان همه چیش قابل ارتقاست... کلا لپ تاپایی تحت عنوان استوک وارد میشن که قابلیت تغییر قطعات داشته باشن

من دبیرستانی ام رشتم تجربی گفتم منکه قراره بگیرم چیزی باشه به درد دانشگامم بخوره . ممنون از نظرت&nbs ...

خب اگر کار گرافیکی نداشته باشید با هزینه ای که دارید به سادگی می تونین لپ تاپ نو بگیرید با یه گرافیک کم

کلا اکثرا لپ تاپای استوک انواعی هستن که اکثر قطعات قابل تغییر هستن این شاید از ان لحاظ که قطعات اورج ...

شما مدلی پیشنهاد نمیدید که به کار من بیاد 

خیلی سردرگمم نمیدونم چی بگیرم 😞